Emre Akbaba, yeşil sahalara kaptan olarak döndü

Emre Akbaba, yeşil sahalara kaptan olarak döndü
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yaşadığı ağır sakatlığın ardından yeşil sahalara geri dönen Emre Akbaba'yı, Çaykur Rizespor maçında kaptan olarak sahaya sürdü.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen sezonun sonlarında yaşadığı ağır sakatlığın ardından tekrardan yeşil sahalara geri dönen Emre Akbaba’yı, Çaykur Rizespor maçında kaptan olarak sahaya sürdü.

Galatasaray’ın Süper Lig’in geçen sezonunda Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta ağır bir sakatlık yaşayarak yaklaşık 8 aylık aranın ardından yeşil sahalara geri dönen Emre Akbaba, takımının bugün Türkiye Kupası’nda oynadığı Çaykur Rizespor maçında kaptan olarak kaptınlık bandını taktı.

Sarı-Kırmızılı ekipte Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın ardından üçüncü kaptan konumunda yer alan Ryan Donk’un yerine takım kaptanlığı Emre Akbaba’ya verildi.

Emre Akbaba’nın kaptan olarak sahaya sürülmesinin Sarı-Kırmızılı taraftarlar genç oyuncu için destek mesajları paylaştı. İşte o Tweetlerden bazıları:

 

 

NE OLMUŞTU?

Galatasaray’ın genç oyuncusu Emre Akbaba, geçtiğimiz sezonun 32. Haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçında ayağını kırmıştı. Alanyaspor’dan transfer edilen Emre Akbaba, karşılaşmanın 68. Dakikasında girdiği ikili mücadelede bir anda acı içinde yere yığılmıştı. Yardımcı antrenör Hasan Şaş ise hemen Emre’nin yanına gittikten sonra ‘Kırık var’ diye bağırmıştı.