En yakın kameraman arkadaşı açıkladı: Vefat eden spor spikeri Emre Gönlüşen’in ağlatan bir özelliği ortaya çıktı

En yakın kameraman arkadaşı açıkladı: Vefat eden spor spikeri Emre Gönlüşen’in ağlatan bir özelliği ortaya çıktı
Uzun süredir kanser tedavisi gören ve 42 yaşında hayatını kaybeden ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen’in duygulandıran bir hikayesi ortaya çıktı. Gönlüşen’in takım elbiselerini o döneki mesai arkadaşı Ali Bakır ile birlikte fakir öğrencilere verdiği öğrenildi.

Uzun süredir kanser tedavisi gören ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen’in vefattı başta spor camiası olmak üzere sevenlerini yasa boğdu. Gönlüşen’in vefatı sonrası ortaya çıkan bir ayrıntı ise herkesi yasa boğdu.

Emre Gönlüşen’in eski çalışma arkadaşlarından Ali Bakır, Gönlüşen’in takım elbiselerini fakir öğrencilere gönderdiğini anlattı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakır, Gönlüşen’in iyi bir baba, iyi bir eş ve iyi bir mesai arkadaşı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Canım kardeşim Emre Gönlüşen’i kaybettik. Dünyanın en iyi insanı, iyi bir baba, iyi bir eş ve çok iyi bir müzisyendi. Her şeydi Emre. Eski bir komşum, eski bir mesai arkadaşımdı. Bütün takım elbiselerini bana verirdi. Beden olarak asla bana vermezdi tabi. Fakir öğrencilere gönderirdik. Kaç tane öğrenciyi gönderdik. İyiler gidiyor, kötüler bu dünyada. Ne söylesem ne desem boş. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.”

c867b16e-fb1a-4c29-9f29-87699e6c65fb.jpg