Erdoğan Ali ve Vuslat Sabancı çiftini hastanede ziyaret etti

Erdoğan Ali ve Vuslat Sabancı çiftini hastanede ziyaret etti
Erdoğan, Yunanistan’da tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’yı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'daki evinden çıkarak Yunanistan’ın Leros Adasında tekne kazasında yaralanan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavi gördüğü hastaneye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'da deniz kazası geçiren Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı İstanbul'da tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan´da geçirdikleri deniz kazasında yaralanan ve İstanbul´daki özel bir hastanede tedavileri devam eden Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi Vuslat Doğan Sabancı´yı ziyaret etti. Erdoğan'ı girişte Arzuhan Doğan Yalçındağ karşıladı. Sabancı çiftinin sağlık durumları hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 45 dakika süren ziyaretinin ardından hastaneden ayrıldı. Erdoğan'a, hastane çıkışında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Mehmet Ali Yalçındağ ile doktorlar eşlik etti.

Çifti ziyaret eden Erdoğan, daha sonra hastaneden ayrıldı.

aa1gasv8.jpeg

İlgili Haberler