Erdoğan'a Muhsin Yazıcıoğlu tepkisi

Erdoğan'a Muhsin Yazıcıoğlu tepkisi
İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Tayyip Bey'e çok kırgınım. Hamiyetle arkasında durmadılar. Sessiz kaldılar. Belki de göz yumdular" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Muhsin Başkan'ın soruşturması konusunda Tayyip Bey'e çok kırgınım" ifadelerini kullandı.

Helikopterin kara kutusunu sökerken Dursun Özmen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast için giden timin de içinde olduğunu hatırlatan Ağıralioğlu, "Bu adama sadece hırsızlıktan dava açıldı. Böyle bir şerefsizliğin Türk siyasi hayatında olmasına nasıl müsaade etti Tayyip Bey" diye sordu.

Independent Türkçe'den Can Bursalı'nın haberine göre Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Muhsin Başkan'ın soruşturması konusunda Tayyip Bey'e çok kırgınım. Hamiyetle arkasında durmadılar. Sessiz kaldılar. Belki de göz yumdular. Helikopterin kara kutusunu sökerken görüntüleri çıkan Dursun Özmen adında bir adam vardı. Bu adam Tayyip Erdoğan'a suikast için giden timin de içindeydi. Bu adama sadece hırsızlıktan dava açıldı. Böyle bir şerefsizliğin Türk siyasi hayatında olmasına nasıl müsaade etti Tayyip Bey. 'Hatıra olsun' diye söktüm dedi bu adam. Sen bu adamı nasıl kevgire çevirmezsin, nasıl bırakırsın? Bu adam 'Ben devletten korkmuyorum' diyordu."

Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin de değerlendirmede bulunan Ağıralioğlu "Elime mevki, mevzi geçer mi bilmem. Ama geçerse, bu meselede kabahati, suistimali olan bir adamı bile ayaklarının üzerinde bırakmayacağım" sözlerini kaydetti.

İlgili Haberler