Erdoğan'dan Eskişehirspor'a stadyum ismi önerisi

Erdoğan'dan Eskişehirspor'a stadyum ismi önerisi
Yeni statla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir görüşme yaptıklarını söyleyen Eskişehirspor başkan Halil Ünal, Erdoğan'ın isim sponsorluğuna bir Eskişehir firması olarak ETİ’ye yakışacağını uygun gördüğünü ifade etti.

Halil Ünal, 1-0’lık Ümraniye galibiyeti sonrası ES TV'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları görüşmenin detaylarını anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoan'ın Türk futboluna ve Eskişehirspor’a çok sıcak bir bakış açısı olduğunu ifade eden Ünal, "Kendisine kısaca Eskişehirspor’u anlattım. Çok büyük keyif aldı" dedi.

"ETİ STADI OLACAK"

Yaptıkları görüşmede ana konularının stadın isim sponsoru olduğunu belirten Ünal, "Stadyumun isim hakkı ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımıza danıştık. Sonuçta bu stadı kendisi bize yaptırdı, konuyu onunla paylaşmam gerekiyordu. Kendisi Eskişehir firması olan ETİ'nin yakışacağını söyledi ve bizzat kendisi görüştü. Zaten ETİ ile Eskişehirspor'un özdeşleşmiş bir dostluğu vardı. Stadımızın ismi 10 yıl boyunca ETİ Stadı olacak. Yardımlarından ötürü Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler