Eric Dier, tribüne girerek taraftarla kavga etti

Eric Dier, tribüne girerek taraftarla kavga etti
Totthenham’ın İngiliz defansif orta saha oyuncusu Eric Dier, Norwich'e penaltılar sonucu elendikleri Federasyon Kupası maçının ardından tribünlere girip taraftarla kavga etti.

İngiltere FA Cup 5. tur mücadelesinde Tottenham ile Norwich City karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten mücadeleyi penaltı atışlarıyla Norwich City kazandı.

TARAFTARLA KAVGA ETTİ

26 yaşındaki Tottenham oyuncusu maç sonunda, tribünlerle sözlü atışmaya girdi. Dier, bunun üzerine tribünlere tırmanarak o taraftarla kavga etmeye başladı. Daha sonra araya giren güvenlik görevlileri olayı yatıştırdı.

tottenham-formasi-giyen-eric-dier-tribune-12982215-351-o-1.jpg

“CEZA VERİLMEMELİ”

Maç sonu basın toplantısında konuşan Jose Mourinho, "Maç gayet iyi ve güzeldi. Ancak, Eric Dier'ın yaptığı oyun içerisinde değildi. Eric, bir profesyonelin yapmaması gereken şeyi yaptı. Ancak, eğer ailenizden birine saldırıldığını görüyorsanız sakin olamazsınız. Eric'in erkek kardeşi de oradaymış. Tribündeki o kişi Eric Dier'a kötü sözler kullanınca aralarında kavga çıkmış. Eric Dier da olaya dahil olmuş. Kulüp Eric Dier'a ceza verecek olursa buna karşı çıkarım. Ancak, yine de yaptığı yanlıştı” açıklamasında bulundu.