Erkeklerin yüzde 70'i arkadaşlık uygulamalarında yalan söylüyor

Erkeklerin yüzde 70'i arkadaşlık uygulamalarında yalan söylüyor
Bir araştırmaya göre popüler arkadaşlık uygulamalarını kullanan erkeklerin %70'inin yalan söylediği ortaya çıktı. Erkeklerin özellikle boyları, yaşları ve kariyerleri hakkında yalan söylediği belirtildi.

Günümüzün en çok sosyalleşme aracı olan internette bulunan arkadaşlık uygulamalarında erkeklerin yalan söylediği ifade edildi.

Independent''ın yaptığı bir araştırmaya göre erkeklerin %70''i, arkadaşlık uygulamalarında boyları, yaşları ve kariyerleri hakkında yalan söylüyor.

Birleşik Krallık''taki katılımcılara verilen çoktan seçmeli sorular yoluyla gerçekleştirilen ankete göre erkeklerin %35''i yaşları, %28''i kariyeri, %27''si ise boyları hakkında yalan söylüyor. Öte yandan araştırmaya dair en ilginç istatistiklerden birine göre tek eşli ilişkiye geçen erkeklerin %21''i hala arkadaşlık uygulamalarını kullanmaya devam ediyor.

Katılımcılara yöneltilen cinsel ilişkilerin hayatlarında ne kadar önemli olduğu sorusuna erkeklerin %47''si, az cinsel ilişki yapılan ya da hiç yapılmayan bir ilişkide de mutlu olabileceğini söyledi.

Öte yandan erkeklerin %35''inin arkadaşları ve aileleriyle vakit geçirmeye öncelik verdiği de görüldü.

İlgili Haberler