Erken ilan 'facia olurdu' diyen Süleyman Özışık fena yanıldı

Erken ilan 'facia olurdu' diyen Süleyman Özışık fena yanıldı
Geçen hafta 31 ilde sokağa çıkma yasağının geç saatte ilan edilmesinin izdihama neden olması CNN Türk ekranlarında tartışılmış. Sunucunun “Yasak daha erken ilan edilse ne olurdu?” sorusuna Süleyman Özışık, “Facia olurdu, facia olurdu” yanıtını vermişti. Bu haftaki yasağın 4 gün önceden ilan edilmesi sonucu herhangi bir izdiham yaşanmaması sonucu ise bu video sosyal medyada tekrar gündem oldu.

Geçen hafta 31 ilde sokağa çıkma yasağının geç saatte ilan edilmesi ve fırın ve marketlerde izdiham yaşanması tartışılan konular arasında yer aldı. Semiha Şahin’in CNN Türk ekranlarında yaptığı programda bu konu tartışılmış ve Semiha Şahin’in “Sokağa çıkma yasağının ilanı hafta başında ya da hafta ortasında gelseydi ne olurdu?” sorusuna bilim insanı Prof. Dr. Osman Erk, “Daha iyi daha iyi”; Süleyman Özışık ise “Facia olurdu, facia olurdu” yanıtını vermişti.

ERKEN İLAN İZDİHAMI ENGELLEDİ

Bu hafta sonu geçerli olmak üzere 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilanının hafta başında yapılması sonrasında ise vatandaşlar alışverişlerini rahatça gerçekleştirdi ve herhangi bir izdiham yaşanmadı. Süleyman Özışık’ın geçen hafta yaptığı açıklama ise tekrar gündeme geldi ve sosyal medya paylaşımlarında Özışık’ın bu sözleri eleştirildi.