Ermenistan’ın katliamına sessiz kalan Elif Şafak’a böyle tepki geldi

Ermenistan’ın katliamına sessiz kalan Elif Şafak’a böyle tepki geldi
Ermenistan’ın Azerbaycan kentlerindeki sivilleri öldürmesine sessiz kalan yazar Elif Şafak’a tepki geldi. Ermenistan’ın Gence’yi vurduğuna dikkat çeken bir Twitter kullanıcısı, “Biz Türkler enkazda müzik dinletisi yapamıyoruz sadece bebeklerimizi enkaz altından çıkarmaya çalışıyoruz bir tweet atmayı düşünüyor musunuz” dedi.

Ermensitan’ın Azerbaycan’a sivil katliamlarına sessiz kalan ve daha önce sosyal medyada enkaz alanında şarkı çalan bir müzisyenin görüntülerini paylaşan Elif Şafak’a sosyal medyadan tepki geldi.

“It.col.temmuz” adlı bir Twitter kullanıcısı, Elif Şafak’ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda “Gence yeniden vuruldu. Biz Türkler enkazda müzik dinletisi yapamıyoruz sadece bebeklerimizi enkaz altından çıkarmaya çalışıyoruz bir tweet atmayı düşünüyor musunuz” dedi.

tepki-002.jpg

Yazar Elif Şafak, Ermenistan’ın Azerbaycan kentlerinde yaptığı sivil katliamlara sessiz kalarak “savaş karşıtı” paylaşımlar yapmıştı. Şafak’ın yaptığı paylaşımlar arasında yıkıntılar arasında şarkı çalan bir ve kendisini “İnsan hakları aktivisti” olarak tanımlayan bir kişinin videosu da yer alıyordu.