Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe son dakika

Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe son dakika
Fenerbahçe'de teknik direktör koltuğu Cocu'nun kovulmasıyla boş kaldı. Peki, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Ersun Yanal mı, Aykut Kocaman mı? Ersun Yanal son dakika gelişmeleri...

Kadıköy'de dün akşam büyük bir kriz yaşandı. Fenerbahçe kendi evinde Ankaragücü takımı tarafından üst üste gol aldı. 3-1'lik sonuçla biten maç Hollandalı teknik direktör Cocu'nun kovulmasına sebep oldu. Peki Fenerbahçe yeni teknik direktörü kim olacak? Taraftarlar dün akşam mağlubiyetin ardından tribünden Cocu'yu istifaya çağırırken, Ersun Yanal'ın gelmesi için tezahüratta bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeni teknik direktör olarak kimi seçecek merak konusu oldu. Fenerbahçelilerin seçimi Ersun Yanal olduğu yönde. Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ERSUN YANAL İLE YOLLAR KAPANDI MI

Gazeteci Ahmet Ercanlar, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ersun Yanal’ın yollarını kapadı. Aykut Kocaman’ın da kapadı. Geriye yerli olarak iki isim kalıyor. Erol Bulut ve Kemal Özdeş. Yabancı hiç istemem ama Jardim boşta ve çok başarılı bir teknik adam.

COCU GÖREVDEN BÖYLE ALINDI

ALİ KOÇ ERSUN YANALI NEDEN GETİRMEDİ

"Cocu geç kalınmış bir karardır. Hatalı olan yönetim ve başkandır. Ama bu sene bir kayıp olarak görüldüğü için de yeni teknik adam 'sezon sonuna kadar idare edecek bir antrenör' olmamalı. Onun için bugün karar vermemelisin. 11 Kasım'a kadar, yani 13 günlük bir zamanınız var."

"Ben Comolli'ye güvenmiyorum. Araştırdı Andre Ayew'i getirdi, araştırdı Emre Akbaba'yı istedi. Sen nereden tanıyorsun Emre Akbaba'yı?"

"Ben Comolli'ye güvenmiyorum. Araştırdı Andre Ayew'i getirdi, araştırdı Emre Akbaba'yı istedi. Sen nereden tanıyorsun Emre Akbaba'yı?"

"Ali Koç, Ersun Yanal'ı getirseydi ben 'Niye getirdi?' demezdim. Aykut Hoca'yı getirse mutlu olurdum. Ama Fenerbahçe'de öyle bir gelişim oldu ki; sanki taraftarın her dediği oluyor."

"Şimdi seyirci rahatladı. 'Cocu'yu yedik.' diyor. Ali Koç, bu yüzden Ersun Yanal'ı getiremedi işte."

"Neden getiremedi? 'Taraftar onu istemiyor, yapıyorum; bunu istemiyor, yapıyorum. Getirsem, her dediklerini de yapmış olacağım.' diyor, kendi dünyasında."

"Şimdi Ersun Hoca yok, Aykut Kocaman yok ama en kötüsü daha iyi olacaktır, muhakkak daha iyi olacaktır."

"Ben 11 Kasım'ı önemli bir tarih olarak görüyorum. Galatasaray maçı için söylemiyorum. 11 Kasım'dan sonra bir hafta ara var. Aklı selim düşünüp, tekrar bir hata yapmadan ve yangına körükle gitmeden karar vermek gerek."

SOSYAL MEDYADA ERSUN YANAL GERİ DÖNSÜN PAYLAŞIMLARI

Fenerbahçeli taraftarlar dün akşam sosyal medyayı adeta kilitledi. Cocu'nun kovulmasının ardından kullanıcılar Ali Koç'u paylaşımlarına etkiketleyerek Ersun Yanal Fenerbahçe'ye geri dönsün mesajları yağdırdı. 

Cocu'nun istifa etmesiyle "Fetret Devri" başlamıştır. Daha öncede tahta geçen Ersun Yanal kardeş kavgasından sağ çıkıp bu fetret devrine son verip başa geçmesi planlanıyor.

Ersun Yanal ile anlaşın. 

Uzanıp tutuver elimi bir gün. Utanır diyemem ne olur geri dön

Umudumuz yok ama yine de son bir çağrı. Ersun Yanal geri dön