Ertuğrul Sağlam veda etti

Ertuğrul Sağlam veda etti
İran Ligi takımlarından Tractor FK'yı çalıştıran Ertuğrul Sağlam gelecek sezon için anlaşamadıklarını ve takıma veda ettiği sosyal medya hesabından duyurdu

İran Ligi takımlarında Tractor FC''yi çalıştıran Ertuğrul Sağlam, gelecek sezon takımın başında olmayacak. Anlaşamadıklarını ifade eden Sağlam, yaptığı paylaşımla takıma veda etti.

İşte o paylaşım;

Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yanımızda olan destekleriyle bize güç veren Tractor taraftarlarına  veda zamanımızın geldiğini üzülerek belirtmek istiyorum. Kulüp yönetimiyle önümüzdeki sezon için yaptığımız görüşmeler mutabakatla sonuçlanamamıştır.

Umutların tükendiği, karmaşa ve kaosun oldukça yoğun yaşandığı kulüp tarihinin en zorlu döneminde aldığımız bayrağı bize güvenenleri mahçup etmeden devretmenin mutluluğunu yaşadığımızı bir kez daha ifade etmeliyim.

Tüm Tractor camiasına gelecek adına başarılar dilerken, ileride yaşanabilecek muhtemel kötü ve sıkıntılı günlerde yine desteklerimi esirgemeyeceğimi de vurgulamak istiyorum. Hepinize mutlu, huzurlu ve başarılı günler dilerim.