Ertuğrul Taşkıran Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Menajeri yanıtladı

Ertuğrul Taşkıran Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Menajeri yanıtladı
Süper Lig'de Kasımpaşa'da gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken Ertuğrul Taşkıran'ın eski kulübü Fenerbahçe'ye transfer olacağı dedikoduları konuşulurken menajerinden bu konuda açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig takımı Kasımpaşa''da forma giyen ve gösterdiği etkileyici performansla adından söz ettiren Ertuğrul Taşkıran''ın adı, eski kulübü Fenerbahçe ile anılıyor. Taşkıran''ın menajeri Murat Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe ile Kasımpaşa görüştü"

Radyospor''da Oleycom''un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav''a konuşan Ertuğrul Taşkıran''ın menajeri Murat Erdoğan, "Ertuğrul Taşkıran ve takımı Kasımpaşa çok iyi bir çıkışa imza attı. Ertuğrul''un transferi konusunda Fenerbahçe ile Kasımpaşa''nın görüştüğünü biliyorum. Fakat henüz bizimle görüşme yapılmadı. Ertuğrul''un Fenerbahçe dışında da talipleri var" dedi.

"İSMAİL ÇİPE''YE HAKSIZLIK YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Erdoğan, Galatasaray''da forma giyen ve temsilciliğini yaptığı İsmail Çipe hakkında ise, "İsmail Çipe''nin şu anda morali ve psikolojisi gayet iyi. İsmail konusunda süreci zaman gösterecek. İsmail''in sözleşmesi devam ediyor fakat kulüpte bir belirsizlik var. Yaşanan süreçte de çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Taşkıran''ın kariyeri 

Kariyerinde Fenerbahçe, Samsunspor, Kayserispor, Sivasspor, Boluspor ve Konyaspor takımları bulunan Ertuğrul Taşkıran bu sezon Kasımpaşa''da 26 maçta forma giydi ve kalesinde 33 gol gördü. 

32 yaşındaki file bekçisinin İstanbul ekibi ile sözleşmesi Haziran 2023''te sona erecek.