Erzurumspor'da tüm takım 'Savaş'a hayır' tişörtü giydi, Aykut Demir reddetti

Erzurumspor'da tüm takım 'Savaş'a hayır' tişörtü giydi, Aykut Demir reddetti
Erzurumspor'un kaptanı Aykut Demir, Ankaragücü maçı öncesi seremonide tüm takım arkadaşlarının giydiği 'savaşa hayır' tişörtünü giymeyi reddetti. Olay büyük tepki çekti

TFF 1. Lig’de Erzurumspor ile lider Ankaragücü arasında oynanan maç öncesi seremonide Erzurumsporlu futbolcular ''Savaşa hayır'' tişörtü giydi.

Ancak Aykut Demir, bu tişörtü giymeyi reddetti.

Üstelik takım kaptanı da olan Aykut Demir''in ''Savaş’a hayır (No War)’ tişörünü giymemesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

Aykut Demir, Trabzonspor''da futbol oynarken, İsmailağa cemaatinden olanlarla birlikte fotoğraflarını paylaşmış, cübbe, şalvarla pozlar vermişti. 

Silahla ateş açma, doktor dövme gibi olaylarla da gündeme gelen Aykut Demir, 30 Aralık 2016''da ilahiler okunan düğününe gelinsiz katılmıştı. 

GELİNSİZ DÜĞÜN YAPMIŞTI

Aykut Demir, 30 Aralık 2016’daki düğün merasiminde salona mehteran takımı eşliğinde ve tek başına girdiği görüntülerle gündem olmuştu. Salonda üç hilalli yeşil bayrak ile kelime-i tevhid bayrağı dikkat çekmişti. Demir, tek başına geldiği salonda yine tahta tek başına oturmuştu. Düğünde ilahiler de okunmuştu. Medyaya yansıyan fotoğraflarda gelinin olmaması dikkat çekmişti.

HOLLANDA’DA DÜNYAYA GELDİ

1988 yılında Hollanda’da dünyaya gelen ve futbola bu ülkede başlayan Aykut Demir, 2009 yılında 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Gençlerbirliği’ne geldi. Burada 4 yıl oynadıktan sonra 2.9 milyon Euro’ya transfer edilen Aykut, U17’lerden itibaren bütün Türk Milli takımlarında forma giydi. Aykut Demir, silah merakı ve milliyetçi duygularının kabarık olması nedeniyle arkadaşlarının kendisine ‘komando’ dediğini söylemişti.

 

İlgili Haberler