Eşini baldızı diye tanıştıran enişte kadın çıktı, Meğer Müge Anlı’da dün açıklamış kimse anlamamış

Eşini baldızı diye tanıştıran enişte kadın çıktı, Meğer Müge Anlı’da dün açıklamış kimse anlamamış
Müge Anlı ile Tatlı Sert’te Emre Korkmaz’ı eşini baldızı olarak tanıtarak dolandıran Ümit’in kadın olduğu ortaya çıktı. Bugün canlı yayına bağlanan bir izleyici 'Ümit benim annemin halasının kızı' derken Ümit de özel sebeplerden dolayı çocuğu olmadığını ifade etmişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Emre Korkmaz’ın 350 TL dolandırıldığına yönelik iddialarıyla ilgili yaşanan yeni gelişme herkesi şok etti. Emre Kormaz, eşini baldızı diye tanıtan Ümit tarafından dolandırıldığını iddia ederken bugün canlı yayına bağlanan bir izleyici 'Ümit benim annemin halasının kızı' dedi.

"Zaten bu 'enişte-baldız' değil" diyen izleyici, "Ümit ve Canan daha önce düğün yaptılar. Ben de düğünlerine gittim. Sadece düğün yaptılar, resmi nikâh yapmadılar." ifadelerini kullandı.

“SORMAYA GEREK YOK”

Müge Anlı'nın "Siz sormadınız mı? Bu nasıl iş?" demesi üzerine ise "Sormaya gerek yok, zaten herkes biliyor. Ben o zamanlar küçüktüm. Böyle iş yaptıklarını bilmiyordum. Ümit adını sonradan öğrendim. Ümit benim annemin halasının kızı oluyor." deyince de stüdyodakiler şaşkına döndü.

“ÇOCUK SAHİBİ OLAMIYORUM” DEMİŞTİ

Önceki gün canlı yayına bağlanan Ümit, "Özel durumumdan dolayı çocuk sahibi olamıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler