Eski AKP'li vekilden anket yorumu!

Eski AKP'li vekilden anket yorumu!
Yerel seçimlere sayılı günler kala son seçim anketlerinden çıkan sonucu değerlendiren eski AKP milletvekili Şamil Tayyar, "Sandık her sürprize açık, kararsızlar anahtar konumunda" ifadelerini kullandı.

Eski AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, kişisel Twitter hesabında 31 Mart 2019'da düzenlenecek yerel seçime dair bir paylaşımda bulundu. Yeni bitmiş 5 ayrı anketin sonuçlarını incelediğini belirten Tayyar, "İki ittifak için de üzücü veya sevindirici sonuçlar var" ifadesini kullandı.

Yapılan beş ayrı anketin sonuçlarını incelediğini belirten Tayyar, "Sandık her sürprize açık, kararsızlar anahtar konumunda" dedi.

​Tayyar, şunları kaydetti:

"Yeni bitmiş 5 ayrı anketi inceliyorum. İki ittifak için de üzücü veya sevindirici sonuçlar var" diye yazarken dikkat çekici noktayı "Seçime sayılı günler kala kararsız kitlenin hala yüzde 12-20 aralığında olması. Bu tabloya göre; sandık her sürprize açık, kararsızlar anahtar konumunda

"Kararsızların bu kadar fazla olduğu anketlere göre; kendi tabanını sandığa daha çok taşıyan daha avantajlı olacak gibi gözüküyor."

s-044.jpg

s2-035.jpg