Eski Astronot'tan Rus kozmonotlara göktaşı niteliğinde sözler: Sizin beyniniz yıkanmış

Eski Astronot'tan Rus kozmonotlara göktaşı niteliğinde sözler: Sizin beyniniz yıkanmış
Eski NASA Astronotu Scott Kelly ile bir röportaj yapıldı. Bu röportajda Kelly, Rus kozmonotların beyninin yıkandığını Ukrayna'da olanların farkında olmadıklarını ve her şeyin sahte olduğunu düşündüklerini iddia etti.

WebTekno''dan aktarılan bilgilere göre; 24 Şubat''ta Rus Ukrayna''yı işgal ettiğinden beri tüm dünya bu savaşı konuşur oldu. Eski bir NASA astronotu olan Scott Kelly, Rus kozmonotların dünyadan bihaber olduğunu duyurdu. Yaptığı röportajda şu sözlere yer verdi: 

"Bu vahşetle ilgili diğer Rus meslektaşlarımla görüştüm ve hepsi bunun sahte olduğuna, Ukrayna’nın bu suçları işleyip Rusların üzerine attığına veya uydurma şeyler olduklarına inanıyorlar” 

Kely, Rus komutanların astronotların beynini yıkadığını iddia etti. Kelly bu iddiasını, bazı Rus kozmonotların bunu kendisine söylediği ifadeleriyle açıkladı

Kelly NASA’nın, ABD ile Rusya arasındaki iş birliklerinin devam edilebilmesi için Rusya’yı eleştirmekten vazgeçmesini söylediğini iddia etti. Astronot, karşılaştığı bu durumlar karşısında kızgınlığının ve nefretinin çok fazla olduğunu, bu konuları konuşmaya devam edeceğini belirtti. Yine de tüm Rusların aynı olmadığını ve bazı meslektaşlarının ülkeyi terk etmek istediklerini ve insanların tüm Rusları aynı kefeye koymaması gerektiği belirtti. 

İlgili Haberler