Esnaftan Meral Akşener'e büyük destek

Esnaftan Meral Akşener'e büyük destek
Sivas’ta vatandaşın ve esnafın derdini dinleyen Meral Akşener'e bir esnafın söyledikleri gösterilen desteği gözler önüne serdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Memleket Gezileri’ kapsamında vatandaşın ve esnafın derdini bu kez Sivas’ta dinledi. 

Akşener, bir esnafın "Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gibi CHP’den veya İYİ Parti’den bir lider çıkarın hepimiz arkanızdan ölümüne gelmeye hazırız" ifadelerine "Yerel seçimlerde büyük bir başarı gösterdik. O günden beri bütün planlar bizim üzerimize yapılıyor, oklar bize atılıyor." yanıtını verdi.

Esnaf ile Akşener arasında geçen diyalog şöyle:

Esnaf: Biz CHP’liyiz, samimiyetinize yürekten inanıyoruz. Halk arasına girip bu ziyaretleri başlattığınız için de size müteşekkiriz. Size Cumhurbaşkanılığı seçimlerinde aday olabilmeniz için oy veren 100 bin kişiden biri de benim. Devlet Bahçeli’nin size hakaret ettiği gün sabaha kadar uyumadım. Cumhurbaşkanlığı seçiminde size oy verdim. Size büyük bir saygım var. Biz ülkemizde maraba olduk. Türkiye’de Türkler beşinci sınıf vatandaş oldu. Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gibi CHP’den veya İYİ Parti’den bir lider çıkarın hepimiz arkanızdan ölümüne gelmeye hazırız.

Akşener: CHP ile Millet İttifakı’nı kurduk, Demokrat Parti ve Saadet Partisi geldi. Bu şekilde 24 Haziran seçimlerine girdik. 31 Mart’ta bir başka zeminde bir araya geldik. Yerel seçimlerde büyük bir başarı gösterdik. O günden beri bütün planlar bizim üzerimize yapılıyor, oklar bize atılıyor. 1956 doğumluyum, bu ülkede bilmediğim bir şey kalmadı. Çok enteresan şeyler yaşandı. 80 yaşında, TBMM Başkanı İsmail Kahraman bana “Meral Kılıçdaroğlu” dedi. Kime dedi biliyor musunuz? Rahmetli ağabeyimin arkadaşlarına.

İlgili Haberler