Esra Balamir’den ‘Brooklyn Beckham' kriteri 

Esra Balamir’den ‘Brooklyn Beckham' kriteri 
Eski futbolcu David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham, evlendiği Nicola Anne Peltz'in soyadını alması ile gündem olmuştu. Bu karara destek veren ünlü sunucu ve şarkıcı Esra Balamir “Kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmeyi düşünmüyorum. Soyadımı taşıyacak birisi varsa gelsin yoksa beni hiç aramasın” dedi. 

Şarkıcı ve sunucu Esra Balamir, önceki gün City''s Nişantaşı''nda objektiflere takıldı.

"ÇOK İDDİALI DEĞİLİM"

Çıkacak olan ''Jargon'' isimli yeni şarkısı için heyecanlı olduğunu ve şarkıcılıkta çok iddialı olmadığını söyleyen Balamir, "Ben ekran önünde büyüdüm. Sunuculuk ve şarkıcılık dışında başka bir iş yapamam. Şarkıcılıkta çok iddialı değilim ama benim işim televizyonda olmak. Bana "limon sat" deseler satamam çünkü öyle bir becerim yok." dedi.

“SOYADIMI TAŞIMAYAN ADAMLA EVLENMEM”

Parmağındaki tektaş yüzüğü ile dikkat çeken Balamir, özel hayatı hakkında aldığı kararla şoke etti.

Balamir, "Özel hayatımda aldığım kararı açıklıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmeyi düşünmüyorum. Bakın David Beckham''ın oğluna sevdi kızın soyadını aldı. Öyle biri olsun isterim. Soyadımı taşıyacak birisi varsa gelsin yoksa beni hiç aramasın ve hiç talepte bulunmasın. Bunu Türkiye''de yapabilecek bir erkek olursa onu alnından öpeceğim" diye konuştu.

“KOLTUĞUNUN ALTINA İKİ KARPUZ KOYUP GERİYE YASLANMIŞTIR”

"Nicola Anne Peltz bu karardan sonra ne hissetmiştir sizce?" sorusuna Balamir, "Bence bu karardan sonra koltuk altlarına iki karpuz koyarak geriye yaslanmış yatıyordur" diye cevap verdi.
David Beckham''ın oğlu Brooklyn Beckham, evlendiği Nicola Anne Peltz''in soyadını alması ile gündem olmuştu.
 

İlgili Haberler