Esra Erol'dan itiraf: O an stüdyodan çıkıp gitmek istedim

Esra Erol'dan  itiraf: O an stüdyodan çıkıp gitmek istedim
Atv ekranlarında Esra Erol'da programını sunan 38 yaşındaki Esra Erol, katıldığı bir canlı yayında kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Hafta içi her gün 16.20'de izleyiciyi Atv ekranlarına kilitleyen Esra Erol'a, canlı yayına gelen konuklara nasıl tahammül edildiği soruldu. İki çocuk annesi Esra Erol samimi açıklamaları ile dikkat çekti. İşte Esra Erol ve hayatı...

YouTube'ta canlı olarak yayınlanan magazin programı 'Magazin Noteri'ne, bu hafta televizyon programı sunucusu Esra Erol katıldı.

Erol, kendisine yöneltilen "Türk toplumunun aile yapısına bu kadar ters yaşayan ve bunu savunabilen insanlara nasıl tahammül edebiliyorsun?" sorusuna "Edemiyorum aslında" diye cevap verdi ve şaşırtan samimi açıklamalarına şu sözlerle devam etti. "Yaklaşık üç yıldır bu formatı yapıyoruz."

esraerol3-16-9-1588751555.jpg

 

"Yıprandığımı, tahammülsüz bir insan olmaya başladığımı görüyorum. Bazen öyle bir an oluyor ki o an stüdyodan çıkıp gitmek istiyorum. Gerçekten 'hoşça kalın sayın seyirciler' deyip çıkmak istiyorum dedi."

9 yaşındaki oğlu İdris Ali'nin ardından ikinci hamileliğini yaşadığını ve karnındaki bebeğini altı aylıkken düşürdüğünü anlatan Esra Erol, bu acı olayın hayatının içsel olarak yaşadığı dönüm noktası olduğunu açıkladı. Erol, konuşmasına şöyle devam etti: "Plansız yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorsunuz."

fzal0-1535006238-669.webp

"Siz geleceği planlıyorsunuz ama hiçbir şey istediğiniz gibi olmuyor. Bir kaderiniz var ve onu yaşıyorsunuz. O bebeği çok istiyordum ve hayatı zorlamamayı öğrendim. Her şey bir anda bozulabiliyor."

ESRA EROL'UN HAYATI

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'de doğdu. 5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya'da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı.

Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi'nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi'nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.

esra-erol-aile.jpg

Beden Eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu oldu. Lise yıllarından beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sundu.

İki yıl üst üste Türkiye'nin prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek'i alarak en iyi sunucu ödülünü kazandı.

2010 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi Umut Evi ile 6000 kadına ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi, projenin gelirini ise içeriğini program adayı kadınların olduğu Sessiz Kadınlar ve Kara Duvak kitabı ile elde etti. Programında engelli vatandaşlara desteğinden dolayı mavi kapak kampanyasıyla 1000'in üstünde akülü sandalye dağıttı.

2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile evlenen Esra Erol iki çocuk annesidir.