Ethem Sancak'ın Kılıçdaroğlu'na hakaret görüntüleri ortaya çıktı

Ethem Sancak'ın Kılıçdaroğlu'na hakaret görüntüleri ortaya çıktı
Ethem Sancak’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na “Ulan sen ya 20 milyar doları bir arada görmemişsin ya dayak yememişsin” dediği görüntüler ortaya çıktı.

Tank Palet Fabrikası tartışmalarıyla gündeme gelen BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na “Ulan sen ya 20 milyar doları bir arada görmemişsin ya dayak yememişsin” dediği görüntüler ortaya çıktı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen ve ‘Erdoğan aşığıyım' sözleriyle dikkat çeken Ethem Sancak, Tank Palet fabrikasının özelleştilmesini eleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “Kılıçdaroğlu’na niye cevap vermiyoruz. Bir sürü yalan söylüyor, her konuştuğu yalan. Önce dediler satıldı tank palet. ’20 milyar dolar’ diyor. Ulan sen 20 milyar doları ya bir arada görmemişsin ya dayak yememişsin. Atıyor, bilmiyor. Hesap uzmanı olmasına rağmen cahil bir hesap uzmanı” ifadelerini kullanmıştı.

EREN ERDEM: "20 MİLYAR DOLAR GÖRMEDİ, ÇÜNKÜ HIRSIZ DEĞİL"

Ethem Sancak'ın hakaretlerine tepki gösteren CHP’li Eren Erdem ise, “O videoyu seyrettim, bir kere buradan Ethem Sancak’a söyleyeceğim bir cümle var. Bırak o hakaretamiz ifadeyi kullanmak, Kılıçdaroğlu’nun adını ağzına alırken ağzını çalkalayacak. Bu alçaklıktır, ahlaksızlıktır o ifadeleri kullanırken herkes haddini bilecek. Kemal Bey’in 20 milyar doları bir arada görme şansı yok. Çünkü hırsız değil!” şeklinde konuştu.