Everst'e çıkan ilk Türk Nasuh Mahruki dürüst imam Fuat Yıldırım'ın derdini açıkladı

Everst'e çıkan ilk Türk Nasuh Mahruki dürüst imam Fuat Yıldırım'ın derdini açıkladı
Arama Kurtarma Derneği Onursal Başkanı Nasuh Mahruki, dürüst imam Fuat Yıldırım için organ bağışı için çağrı yapınca dikkat çeken bir yanıt aldı.

Gezi eylemleri sırasında, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Camide içki içildi” iddiasına, “Ben din adamıyım, yalan söyleyemem, içki içildiğini görmedim” diyen Dolmabahçe Bezmiâlem Valide Sultan Camisi müezzini Fuat Yıldırım, kronik böbrek rahatsızlığı nedeniyle organ nakli bekliyor. 

MAHRUKİ: FUAT YILDIRIM HOCAYA UYGUN BİR BÖBREK BULABİLİR MİYİZ?

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Onursal Başkanı Nasuh Mahruki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Müezzin Fuat Yıldırım için bağış çağrısında bulundu.

Müezzinin böbrek nakline ihtiyacı olduğunu belirten Mahruki, "B Rh+ veya 0 Rh+ kan grubundan böbrek alabilirmiş. Ne dersiniz, bunu başarabilir miyiz, o güzel insana hep birlikte uygun bir böbrek bulabilir miyiz" dedi.

"BÖBREĞİMİ VEREBİLİRİM"

Mahruki''nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma yanıt veren Mehmet Akif isimli bir vatandaş ise "Nasuh bey değerli hocamıza böbreğimi verebilirim 0rh+ grubuyum Ankara''dayım ulaşmak isterseniz telefon numaramı verebilirim" ifadesini kullandı.

Mehmet Akif''in bu yorumu binlerce beğeni aldı.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler