Evertonlu Cenk Tosun şampiyonluk adayını açıkladı

Evertonlu Cenk Tosun şampiyonluk adayını açıkladı
Süper Lİg'in kalitesinin arttığını dile getiren Cenk Tosun, şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak, "Trabzonspor kendini aştı. Şampiyonluğa çok oynamadı 2011 sezonundan beri. Bu sezon Trabzonspor çok güçlü buluyorum. Benim favorim Trabzonspor" dedi. 

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Cenk Tosun, Skorer Instagram hesabında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Takımda herkesle çok iyi anlaştığını ifade eden Cenk Tosun, Premier Lig'in kendisine saha dışında da çok şey kattığını ve Milli Takım'da edindiği tecrübelerini aktardığını kaydetti. 

Türkiye Ligi'nin kalitesinin arttığını belirten Cenk Tosun "Sivasspor ve Alanyaspor'un performansı çok yüksekti. Trabzonspor da kendini aştı. Şampiyonluğa çok oynamadı 2011 sezonundan beri. Bu sezon Trabzonspor çok güçlü buluyorum. Benim şampiyonluk adayım Trabzonspor. Şampiyonluk yarışı Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray arasında geçer" dedi.

"AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ"

"Sahalara daha güçlü dönmek ümidiyle çalışıyorum" diyen Cenk Tosun: "Çok güçlenmek zorundayım. İnşallah bu yılın sonuna doğru sahalara dönerim. İkinci hedefim oynayıp Avrupa Şampiyonası'na gitmek. Çok güzel turnuva. 2016'da o duyguyu yaşadım. Ülke olarak çok güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Kariyerimin en güzel anı Benfica maçındaki geri dönüş. 3-0'dan sonra taraftar bizi çağırdı, destekledi. Hayatımda en unutamayacağım anı olarak söyleyebilirim."

Cenk Tosun "Keşke 2020 Avrupa Şampiyonası oynansaydı da böyle bir pandemi ortaya çıkmasaydı. Ama ülkemize yaradı. Sakatlığı bulunan Dorukhan, Cengiz, ben ve Yusuf'a yazık olacaktı. Bizim için büyük fırsat oldu" dedi.