F-16 ile imha edilmişti: Mehmetçik elleri ile işledi

F-16 ile imha edilmişti: Mehmetçik elleri ile işledi
Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Darmık Dağı’nda terörist başının vurularak imha edilen posteri yerine Türk bayrağımızın resmi yapıldı.

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 2018 yılında Darmık Dağı havadan ve karadan yoğun bombardıman altına alınmıştı. Terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca, Afrin'de Darmık Dağı'na provokasyon amacıyla inşa edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında düzenlenen hava harekâtında imha edildi. O anlar saniye saniye kaydedildi.

YERİNE TÜRK BAYRAĞI ÇİZİLDİ

SİHA'lar tarafından lazerle işaretlenip F-16 savaş uçakları ile vurularak imha edilen poster yerine bugün şanlı Türk bayrağının resmi çizildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Afrin’de görev yapan bir komutanın 45 gün önce kendisinden Türk bayrağı çizmek için boya istediğini belirtti.

Gaziantep’ten bir hayırsever aracılığı ile bu talebi gerçekleştiren Yılmaz, “Bugün işlemi tamamladık, Bayrağımız her yerde. Her şey için teşekkür ederim.” mesajı ile Türk bayrağının resminin eline ulaştığını dile getirdi.