Facebook Antalya İstasyonu için protokol imzaladı

Facebook Antalya İstasyonu için protokol imzaladı
Facebook'un Türkiye'deki en büyük yatırımlarından biri sayılan topluluk merkezlerinin sonuncusu olan Antalya İstasyon için Facebook, ATSO, ANSİAD ve Habitat Derneği arasında protokol imzalandı.

Facebook''un Türkiye''deki en büyük yatırımlarından biri olarak görülen ve ilki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Habitat Derneği (Habitat) iş birliğiyle İstanbul Maslak''ta açılan Facebook İstasyonu''nun Antalya''da da kurulması için protokol imzalandı. ATSO Atatürk Konferans Salonu''nda yüz yüze ve çevrim içi yapılan imza töreni, Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin ve Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı''nın katılımıyla gerçekleşti.

TÜRKİYE''DEKİ 13''ÜNCÜ İSTASYON

Yapılan açıklamaya göre; Antalya İstasyon, İstanbul, Denizli, Kırklareli, Adana, Mersin, Van, Trabzon, Bursa, Ankara, İzmir ve Çanakkale''nin ardından Facebook''un Türkiye''deki en büyük yatırımlarından sayılan topluluk merkezlerinin sonuncusu oldu. Facebook İstasyon, Türkiye''deki insanları, toplulukları ve işletmeleri buluşturmaya ve ülke ekonomisinin dijitalleşmesine odaklanan bir dizi eğitime, programa ve atölye çalışmasına ev sahipliği yapacak.

Antalya İstasyon, farklı sosyal grup ve toplulukların bir araya gelerek fikir alışverişi yapabilecekleri ve çalışabilecekleri fiziksel alan sağlarken, aynı zamanda şehirdeki işletmelere küresel pazarlara ulaşmaları ve iş arayışında olan kişilere iş bulmaları için de destek sağlamayı hedefliyor.