Fahrettin Yokuş: “İşçileri mağdur edenler haramzadelerdir”

Fahrettin Yokuş: “İşçileri mağdur edenler haramzadelerdir”
Termikel ve bağlı şirketlerdeki işlerinden çıkartılmalarına karşın kıdem tazminatlarını alamadıkları iddia edilen işçilere İYİ Parti’li Fahrettin Yokuş destek oldu. Yokuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a işçilerin mağduriyetinin giderilmesi için çağrıda bulundu.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2016 yılından bu yana kıdem tazminatlarını ve maaşlarını alamadıkları ileri sürülen Elektromed işçilerine destek verdi. Yokuş, Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaptığı konuşmada, Termikel ve bağlantılı şirketi Elektromed işçilerinin mağduriyetlerinin hükümet tarafından görmezden gelindiğine vurgu yaptı. Yokuş, “Ülkeyi yönetenler lafa gelince maalesef her şeyi söylüyorlar. Ama vatandaşlar ezilirken ne hikmetse onların yanında yer almıyorlar. Bu firmaların bir dönem Ankara Büyükşehir Belediye başkanı ile beraber çalıştıklarını yani iktidardan nemalandıklarını herkes bilir. Bu işçileri mağdur edenler, kendilerinin adaletin temsilcisi olduğunu söyleyen haramzadelerdir.” ifadelerini kullandı.

"BU HAKKI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunan Yokuş, “Sayın Erdoğan! 600 mağdurun haklarını vermediğin, bu işçilere sahip çıkmadığın sürece senin için hayır dua etmeyeceğiz. Kimse de etmez. Devletin Cumhurbaşkanısınız. Bu hakkı savunmaya devam edeceğiz. Ben hak savunmak için emeği, alın teri çalınmış bu kardeşlerime her yerde sahip çıkacağımı söylüyorum. Cenabı Allah haklıların doğruların dürüstlerin yanındadır. Haramzadelerle mücadelemiz başarıya ulaşacaktık. İnşallah bu ülkede değişim gelecek, sömürü düzeni sona erecek diyor, hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu.