Falcao Galatasaray'da: Açıklama geldi

Falcao Galatasaray'da: Açıklama geldi
Galatasaray, yılan hikayesine dönen Falcao transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncunun özel uçakla ailesiyle beraber yarın akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek. Öte yandan Galatasaray görüşmeleri KAP'a bildirdi.

Galatasaray'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Falcao transferinde son dakika... Kolombiyalı golcü Radamel Falcao ile anlaşan ve Monaco'yu da ikna etme aşamasına getiren Aslan mutlu sona ulaştı.

FALCAO NE ZAMAN GELECEK

Kolombiyalı yıldız, yarın özel uçakla ailesi birlikte İstanbul'a gelecek. Falcao'nun saat 17:00 gibi İstanbul'da olması bekleniyor. 

Galatasaray'ın Falcao için Monaco'ya bonservis ücreti ödemeyeceği belirtildi. Monaco'ya bir sonraki satıştan yüzde 60 pay verileceği iddia edildi.

Falcao ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Transfer görüşmelerini sürdüren menajer Ahmet Bulut, dünya yıldızı futbolcuyla paylaşım yaptı. Ayrıca yıldız futbolcu , Monaco'nun Strasbourg maçı kadrosunda yer almamıştı. 

İşte o kare:

KAP'A AÇIKLAMA

Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Radamel Falcao’nun transferi için futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Radamel Falcao García Zárate'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

GALATASARAY'DAN TRANSFER PAYLAŞIMI

Falcao haberi Türkiye'nin gündemine otururken Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından da bir paylaşım geldi. Ateş ve Aslan figürleri ile yapılan paylaşım, "Transfer ateşi yakıldı" şeklinde yorumlandı.

Paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü.

İşte taraftarı heyecanlandıran o mesaj: 

fsf.jpg