Falcao Kolombiya basınında

Falcao Kolombiya basınında
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in BTCTürk Malatyaspor maçında Radamel Falcao'ya ilk 11'de şans vermemesi Kolombiya basınında geniş yankı buldu.

Fatih Terim'in yeni transfer Radamel Falcao'yu ilk 11'de başlatmaması Kolombiya basınında da tartışma yarattı.

El Deportivo internet sitesi ‘Falcao için sürpriz karar’ başlığıyla bir haber yayınladı. Galatasaray ile yalnızca iki maça  çıktığı belirtilen El Tigre lakaplı oyuncunun üçüncü maçında yedek kaldığı belirtilerek bu karar ‘sürpriz’ olarak değerlendirildi.

Kolombiya basınında Falcao ile ilgili yansımalar şöyle:

ANTENA 2: "BEKLENMEDİK BİR KARAR"

Antena2 radyo kanalının sitesinde konuyla ilgili özel bir haber gerçekleştirildi. ‘Galatasaray’da Falcao ile ilgili beklenmedik karar’ başlığıyla yayınlanan haberde ‘İki maç oynadıktan sonra sürpriz bir şekilde yedek kaldı’ ifadeleri kullanıldı.

ASCOLOMBİA: "SADECE ÜÇ DAKİKA OYNADI"

As gazetesinin Kolombiya edisyonu ‘Galatasaray, Malatyaspor’a karşı rotasyona gitti. Takımı golü yedikten sonra oyuna giren Radamel Falcao sadece üç dakika oyunda kaldı, ama bir şey yapamadı’ satırlarına yer verildi.

PUBLIMETRO: "FALCAO'YA SAYGISIZLIK YAPILDI"

Publimetro sitesinde ‘Kolombiya’da Falcao’yu bekleyenler büyük şaşkınlık yaşadı. En tuhafıysa ikinci yarı oyuna ilk girenin Falcao olmamasıydı, hatta ikinci bile değildi. Saygısızlık yapıldı. Falcao’yu 90. dakikada oyuna almak saygısızlıktır” denildi.

EL TIEMPO: "90'DA GİRDİ, BİR ŞEY YAPMADI"

Kolombiya’nın önde gelen yayın organlarından El Tiempo da konuya yer ayırdı. Yıldız futbolcunun maça yedek kulübesinde başlaması ve çok az süre alması vurgulanarak ‘Kolombiyalı forvet 90’da girdi, galibiyeti getirecek bir şey yapamadı’ denildi.