Fatih Portakal Ali Erbaş'a fena cevap verdi. Diyanet İşleri Başkanı bilgisayar, tablet, akıllı telefonlara kafayı taktı

Fatih Portakal Ali Erbaş'a fena cevap verdi. Diyanet İşleri Başkanı bilgisayar, tablet, akıllı telefonlara kafayı taktı
Gazeteci Fatih Portakal, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın "Bilgisayar, tablet ve akıllı telefonların esiri olduk" ifadelerine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Bursa''daki tarihi Ulu Cami''de hutbe okudu, cuma namazı kıldırdı. Erbaş hutbesinde, "Mümin Cana Yakındır" konusunu işledi. Hutbede sanal alemle ilgili yer alan ifadeler dikkat çekti.

Erbaş, "Ancak sanal alemin cazibesine kapılıp kendimizi kaybettik. Dijital ortamlarda güzel ahlakı muhafaza edemedik, hakkı, hukuku gözetemedik. Bilgisayar, tablet ve akıllı telefonların esiri olduk. Gerçek hayatla bağımız koptukça kalabalıklar içinde yalnızlaştık. Dünyanın diğer ucundaki insanlarla çevrim içi iletişim kurarken aynı evi, aynı ortamı paylaştığımız ailemizle, çocuklarımızla, komşularımızla hasbihal etmeyi unuttuk." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatih Portakal ise Erbaş''ın bu sözlerine ilişkin bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Portakal, "Eee kolayı var, siz kullanmayın. Topluma örnek olun. Ben kullanacağım ama, çünkü sizi örnek almıyorum." dedi.

 

İlgili Haberler