Fatih Portakal da bildiri yayınladı. Akşener ve Kılıçdaroğlu’nu bakın neyle suçladı

Fatih Portakal da bildiri yayınladı. Akşener ve Kılıçdaroğlu’nu bakın neyle suçladı
Fatih Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti ve CHP liderlerinin emekli amirallerin bildirisine tepkisini eleştirdi. Portakal, Akşener ve Kılıçdaroğlu’nu "Oy hesabında" olmakla suçladı.

Gazeteci Fatih Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 104 emekli amiral tartışmalarına dahil oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener’in bildiriye ilişkin açıklamalarını eleştiren Portakal, "2. adamlar tepki koyuyor, liderler sadece ''geçim derdi, yapay gündem'' diyor" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ve Akşener’i "Oy hesabında" olmakla suçlayan Fatih Portakal, "Ne Kılıçdaroğlu Ne Akşener! Cesaretli olamadıklarından dolayı demokrasi oyunun oynandığı ülkede hala oy hesabı içindeler." ifadelerini kullandı.

Yaşanan tartışmaları, "Oyun içinde oyun" olarak yorumlayan Portakal, "Ya kazanimlar, haklar ve özgürlükler. Onlar da bir oyun sergiliyor. Oyun içinde oyun." dedi.

İşte Fatih Portakal''ın o mesajı:

"Ne Kılıçdaroğlu Ne Akşener! Cesaretli olamadıklarından dolayı demokrasi oyunun oynandığı ülkede hala oy hesabı içindeler.2.adamlar tepki koyuyor,liderler sadece “geçim derdi, yapay gündem” diyor. Ya kazanimlar, haklar ve özgürlükler. Onlar da bir oyun sergiliyor.Oyun içinde oyun."

 

İlgili Haberler