Fatih Terim Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Başkan Mustafa Cengiz’den son dakika açıklaması

Fatih Terim Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Başkan Mustafa Cengiz’den son dakika açıklaması
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sarı-Kırmızı takımda en çok merak edilenler ve son günlerdeki iddialara yanıt verdi. Cengiz Terim ile uzun uzun konuştuklarını ve kendisine hak verdiklerini söyledi.

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ile Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'nda bir araya geldi. Başkan Mustafa Cengiz, canlı yayında çok konuşulan Fatih Terim krizi ve ‘istifa’ söylentilerine yanıt verdi.
Terim ile görüşmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz, Fatih Terim’e hak verdiklerini ifade etti.
“FATİH HOCA İLE HER ŞEYİ KONUŞURUZ”
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanan Yeni Malatyaspor maçının ardından "Derin bir yalnızlık hissediyorum. Benim burada sözüm Galatasaray'a. Zaten bu mayısta kontratım ve sözüm bitiyor. Söz sözdür, sözüm de durmaya devam edeceğim." demişti. Terim bu sözleri Sarı-Kırmızılı camiada istifa olarak yorumlanırken Cengiz bu iddiaya da yanıt verdi.
Cengiz, şunları söyledi:
“Biz Fatih hocayla her şeyi konuşuyoruz. Ultraslan bana 'ya istifa ya istifa' diyor. Sonra Göksel Gümüşdağ ile görüşme yapmayın diyorlar. Bize kahve fincanı diyen adamla görüşemezsiniz. Ben o sözcükten sonra görüştüm. Göksek Bey de dürüst insan, açıklamış. Ben görüştüm. Ben onlara bunu yaptırsam neden görüşeyim Göksek Bey ile. Ben Göksel Bey ile bir değil birkaç defa görüştüm. Kimi görüştüğüm belli. Benim ne fiyat verdiğimi de tahmin edersiniz. 9.8 milyon TL harcama limitim var şu an. Bunu artırın, kur yenilemesi yaptınız. Bankalar öyle istedi deyip topu da onlara attılar.”
"FATİH HOCA DA O KADAR ÜZÜLMÜŞ"

Takımda herkese çok güvendiklerini belirten Cengiz, “Galatasaray şu an ligin en kaliteli kadrosuna sahip. Şu unutulmasın ki bizde olan her futbolcu çok etkilidir. Özellikle gençlerin verdiği mücadele bizi çok mutlu ediyor. Keşke ben kaçırsaydım da o penaltıyı da Kerem kaçırmasaydı. Fatih hoca da o kadar üzülmüş. Ona çok güveniyoruz. Herkese çok güveniyoruz. İnşallah Muslera da katılacak aramıza. Biz pazar günü ölümüne, kıran kırana oynayacağız. İnşallah hak eden taraf Galatasaray olur” yanıtını verdi.