Fatih Terim virüse yakalanınca, Rasim Ozan Kütahyalı çark etti

Fatih Terim virüse yakalanınca, Rasim Ozan Kütahyalı çark etti
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Rasim Ozan Kütahyalı'nın çelişkili eski ve yeni tweetleri sosyal medyada gündem oldu.

Boşnaklara kullandığı söylemleriyle büyük tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in korona virüs testinin pozitif olduğu açıklandıktan sonra attığı çelişkili tweetlerle sosyal medyada gündem oldu. Kütahyalı, "Lig iptal edilsin" talebini korkaklık olarak nitelemişti. 

Kütahyalı, Terim'in korona virüsün kendini hissettirmeye başladığı dönemlerde "Lig iptal edilsin" talebini korkaklık olarak nitelemiş, Fatih Terim'in ligin ısrarla ertelenmesine ve bu konuda sitem etmesine karşılık olarak, "Galatasaray-Beşiktaş maçının ne ertelenmesi ne de seyircisiz oynanması mümkün değildir. Bir kişide çıkan korona virüsü bahane etmek korkaklıktır" sözlerini kullanmıştı.

Terim'in korona virüs testi pozitif çıkınca da Rasim Ozan Kütahyalı, "13-14 Mart'ta korona virüs için en önemli şeyin sosyal mesafe olduğu biliniyordu. Buna rağmen herkesin dip dibe olduğu maçlar oynatıldı" ifadelerini kullandı.

İşte o twitler;

000002653-whatsapp-image-2020-03-23-at-23-41-10.jpeg

000003091-whatsapp-image-2020-03-23-at-23-41-09.jpeg

rok.JPG