Fatih Terim'in ardından Galatasaray'da tweet krizi! İstifaya davet ettiler, özür geldi

Fatih Terim'in ardından Galatasaray'da tweet krizi! İstifaya davet ettiler, özür geldi
Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığından sorumlu tutulan yönetici Işıtan Gün'ün eski mesajları sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlar tarafından paylaşıldı. Başkan Burak Elmas ve Işıtan Gün'den konuyla ilgili açıklama gelirken başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Işıtan Gün'ü istifaya davet etti.

Galatasaray''da Fatih Terim''in istifasının ardından sular durulmuyor. Fatih Terim''in görevden ayrılmasının ardından sorumlulardan biri olduğu iddia edilen Yönetim kurulu üyesi Işıtan Gün''ün eski tweetleri paylaşılarak tepki gösterildi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sosyal medya hesabından Yönetim kurulu üyesi Işıtan Gün''ün eski tweetleri hakkında açıklama yaparak "Kabul etmemiz mümkün değil. Yönetim kurulu üyemiz Sayın Işıtan Gün konu hakkında gereken açıklamayı yapacaktır" ifadelerini kullandı.

IŞITAN GÜN ÖZÜR DİLEDİ

Sosyal medyada istifa etmesi çağrıları yapılan Işıtan Gün ise Burak Elmas’ın açıklaması üzerine sosyal medyadan bir paylaşım yaparak özür diledi. Fatih Terim''in gönderilmesini isteyen isimler arasında gösterilen Işıtan Gün mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün ortaya çıkartılan ve on yılı aşkın bir zaman evvel sosyal medyada kullanmış olduğum ifadelerden içtenlikle üzüntü duyuyorum. Bu ifadelerin neden bugün araştırılıp ortaya çıkartıldıklarını biliyorum ancak bu durum yapmış olduğumu mazur göstermez. Bugünden geriye baktığımda önemli bir hata olarak gördüğüm bu ifadeler için kamuoyundan özür dilerim.”

İSTİFAYA DAVET ETTİ

Galatasaray’ın eski Divan Kurulu Başkanı ve son seçimdeki başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu da Twitter’dan açıklama yaparak, “Kadına şiddet sadece sözlü ve fiziki değil, yazılı da olur. Sn. Gün''ün gün yüzüne çıkan paylaşımlarını temsil ettiği camiaya kesinlikle yakışmadığını düşünüyor ve kendisini acilen gereğini yapmaya davet ediyorum” diye yazdı. 

İlgili Haberler