Fenerbahçe 2 yıldız için harekete geçti

Fenerbahçe 2 yıldız için harekete geçti
Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadrosu için işi sıkı tutan yönetim, Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda iki ismi renklerine bağlamak istiyor.

Kabus gibi bir sezon geçiren Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Bir yandan Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, diğer taraftan da transfer görüşmelerine devam ediyor.

Fotomaç'ın haberine göre Teknik direktör Ersun Yanal'ın istediği isimler üzerinde çalışan yönetim, ilk olarak Edin Visca transferine öncelik veriyor.

Ersun Yanal'ın listesinde ilk sırayı alan Boşnak yıldızı kadrosuna katmayı hedefleyen Kanarya; Galatasaray ve Beşiktaş'ın da istediği 29 yaşındaki kanat oyuncusu için tüm şartları zorlamayı planlıyor.

ALİ KOÇ BİZZAT GÖRÜŞECEK

"Fenerbahçe'nin kaderinde önümüzdeki sezon şampiyon olmak var" diyen teknik direktör Ersun Yanal, Visca'nın transferine büyük önem veriyor..

Başakşehir'in en istikrarlı ismi olan Visca'nın takıma büyük katkı sağlayacağını düşünen tecrübeli hoca, başkan Ali Koç'a bu konuda ısrarcı davranıyor.

8 sezondur formasını giydiği Başakşehir ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Boşnak yıldızın transferi için Ali Koç'un bizzat görüşmelere katılacağı ve bu işi bitirmeye çalışacağı öğrenildi.

Bu arada Visca'nın da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

İNGİLTERE'DEN FENERBAHÇE'YE HABER VAR

Sezon başında ve devre arasında Fenerbahçe'nin listesinde yer alan Alberto Moreno'da flaş gelişme....

Formasını giydiği Liverpool'un gelecek sezon İspanyol sol beki kadrosunda düşünmediği öğrenildi.

Echo'da çıkan haberde İngiliz ekibinin hocası Klopp'un sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki oyuncuyu istemediği iddia edildi.

Bu sezon Liverpool'da bu sezon yalnızca 5 resmi forma giyen Moreno, 2014-2015 sezonu öncesi 10 milyon euro bonservis bedeliyle Sevilla'dan transfer edilmişti.

İlgili Haberler