Fenerbahçe aradığı golcüyü Süper Lig'de buldu

Fenerbahçe aradığı golcüyü Süper Lig'de buldu
Bu sezon gol yollarında büyük sorun yaşayan Fenerbahçe'nin, ligin ikinci yarısına damga vuran Vedat Muriç'i transfer listesine aldığı iddia edildi.

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geride bırakmaya hazırlanan Fenerbahçe, gelecek sezonun hazırlıklarını yapmaya başladı. Özellikle gol yollarındaki sorunu çözmek isteyen Ersun Yanal'ın, Çaykur Rizespor'da formunun zirvesine çıkan Vedat Muriç'i listeye aldığı iddia edildi.

Kesenin ağzını açan Kanarya gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki futbolcu için Karadeniz ekibine 2.5-3 milyon Euro bandında bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

RİZESPOR TEKLİFLERİ DİNLEYECEK

Her fırsatta ‘Bir teklif olursa orta yol buluruz, Muriç’in önünü kapatmayız’ gibi ifadeler kullanan Rize Başkanı Hasan Kartal’ın da teklife sıcak bakabileceği öğrenildi. Kanarya, golcü futbolcuya önereceği sözleşme şartlarını da belirledi. Ali Koç ve kurmayları, 25 yaşındaki oyuncuya seneliği 1.5 milyon Euro’dan 3+1 yıllık anlaşma teklif etmeyi planlıyor.

vedat.jpg

LİGİN İKİNCİ YARISINA DAMGA VURDU

2014-15 sezonunda Giresunspor ile başlayan Türkiye kariyerinde Rize formasıyla zirve yapan Muriç’in aldığı ücretler de artmaya başladı. Giresun’da ayda sadece 5 bin Dolar kazanan tecrübeli forvet, Gençlerbirliği’nde ise yıllığı 300 bin Euro’ya oynuyordu. Rize’ye senelik 500 bin Euro’ya imza atan Muriç, Fenerbahçe’ye transfer olursa her sezon 1.5 milyon Euro kazanacak.