Fenerbahçe Kulübü'nden Yeni Malatya maçı öncesi taraftara çağrı

Fenerbahçe Kulübü'nden Yeni Malatya maçı öncesi taraftara çağrı
Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, maç öncesinde taraftarına çağrıda bulundu. Sarı Lacivertli camia, "Taraftarlarımız arasında hiçbir gerginlik yaşanmaması önemlidir." mesajı verdi.

Süper Lig''in ilk yarısının son maçında Ülker Stadı''nda Yeni Malatyaspor''u ağırlayacak Fenerbahçe, resmi internet sitesi üzerinden taraftara birlik olma çağrısı yaptı.

Sarı-lacivertli kulüp resmi site ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Ne olursa olsun, tezahüratları her ne yönde olursa olsun tribünlerimizin birbirimizin görüşlerine saygı duymaları ve taraftarlarımız arasında hiçbir gerginlik yaşanmaması önemlidir." denildi.

Kulüpten yapılan açıklamanın tamamı

"Futbol Takımımız bu akşam 19.00’da, Süper Lig 2021-22 sezonu ilk yarısının son maçında, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. Kulübümüzün içerisinde bulunduğu gündemde, taraftarlarımızın olumlu, olumsuz, eleştirel fark etmeksizin yapıcılık ortak noktasında buluşan tüm görüşleri bizim için çok kıymetli; destekleri ise Fenerbahçemiz için olmazsa olmazdır.

Bu akşam Takımımızın, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçta da taraftarlarımızın; maç boyunca görüşleri her ne olursa olsun, tezahüratları her ne yönde olursa olsun tribünlerimizin birbirimizin görüşlerine saygı duymaları ve taraftarlarımız arasında hiçbir gerginlik yaşanmaması önemlidir.

Fenerbahçe, takımı, taraftarı, üyeleriyle bir aile ve bir bütündür. Bizi biz yapan, Fenerbahçe’yi güçlü kılan da budur."