Şükrü Saraçoğlu Devler Ligi'ne hazır. Sarı-lacivertliler rövanşta kapalı gişe oynayacak

Şükrü Saraçoğlu Devler Ligi'ne hazır. Sarı-lacivertliler rövanşta kapalı gişe oynayacak
Fenerbahçe 2022-2023 sezonunun Kadıköy'deki ilk resmi maçına hazırlanırken, Şükrü Saracoğlu Stadyumu da baştan aşağıya yenilendi. Dinamo Kiev karşısındaki mücadele öncesi tüm biletler satıldı.
Fenerbahçe, yeni sezonun resmi olarak başlamasına birkaç gün kala stadyumundaki yenileme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

 

 
ÇİM SAHA BU YIL DA YENİLENDİ
Fenerbahçe''de, Spor Toto Süper Lig''de 2021-2022 sezonunun bitmesinin ardından başlayan yenileme, tamirat ve bakım işlemleri büyük ölçüde tamamlandı. Bu kapsamda çim sahanın zemini her yıl olduğu gibi yenilendi. Stadın çatısında tribünleri yağıştan koruyan membran değişim işlemlerinde sona gelinirken; basın tribününde bulunan ekranlar değişti.
 
ÖZEL TRİBÜNDE BOŞ YER YOK
Çeşitli boyama ve tamirat işlemlerinin de yapıldığı statta yedek kulübeleri ile çıkış tünelinin arkasında yer alan koltukların da yenilendiği ifade edildi. Bu tribün taraftarların daha konforlu bir ortamda maç izleyebilmesi için katlanabilir, modern koltuklarla yenilenirken, 404 kişilik blokta koltukların tamamına yakını satıldığı belirtildi.

İlgili Haberler