Fenerbahçe'de Özil harekatı!

Fenerbahçe'de Özil harekatı!
İngiltere'de yayın yapan Mirror, "Arsenal, Mesut'un ücretinin bir kısmını karşılayıp, kiralayacak" yazdı. Uzun süredir İstanbul'da ev bakan 30 yaşındaki futbolcunun bu durumu Fenerbahçe'yi de harekete geçirdi.

Ara transfer döneminde birçok isimle temas halinde olan Fenerbahçe, 2019'un bombasını patlatmayı hedefliyor.

.Sarı-lacivertliler, Arsenal'in kadroda düşünmediği Mesut Özil için tüm şartları zorlamaya hazırlanıyor..İngiltere'de yayın yapan Mirror, Arsenal'in Mesut'un yıllık ücretinin bir kısmını karşılayıp, kiralayacağını yazarken, teknik direktör Unai Emerey'i de yıldız oyuncuyu gözden çıkardığını açıkladı..Ada temsilcisinin, 30 yaşındaki oyuncunun 2021 yılına kadar sürecek sözleşmesindeki ücretin bir bölümünü ödeyip, gelen kiralama teklifleri değerlendireceği belirtildi.

UNAI EMERY ONU İSTEMİYOR

Nişanlısı Amine Gülşe ile evlilik hazırlıkları yapan ve İstanbul'da ev bakan Mesut'un bu durumu Fenerbahçe Yönetimi'ni harekete geçirdi.."Bir gün Fenerbahçe forması giymek isterim" diyen Türk asıllı Alman futbolcu için düğmeye basan sarı-lacivertliler, taraftarın yüzünü güldürmeyi planlıyor..Arsenal'in son 10 maçının 6'sında kadroya alınmayan Mesut Özil, birinde ise yedek kulübesinde oturdu. Bu süreçte 1 maçta 90 dakika oynayan Mesut, 2 karşılaşmada da toplam 60 dakika sahada kaldı.

41 GOL, 73 ASİST

Bu sezon Arsenal formasıyla 16 resmi maçta bin 125 dakika sahada kalan Mesut, 4 gol attı, 1 de asist yaptı..Ayrıca yıldız futbolcu, 6. sezonuna girdiği İngiliz ekibiyle toplamda 212 resmi karşılaşmada oynadı; 41 gol, 73 asistlik bir performans sergiledi..