Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi 5 eksik

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi 5 eksik
Fenerbahçe, henüz Alanyaspor mağlubiyetinin şokunu atlatamadan Serdar Aziz'in sakatlık haberini aldı. Tecrübeli stoper Alanyaspor maçının devre arasında sakatlanarak yerini Sadık Çiftpınar’a bırakmıştı.

Aytemiz Alanyaspor maçının devre arasında sakatlanarak oyundan çıkan Fenerbahçeli Serdar Aziz'in sol bacak üst arka adale zarında yırtık ve kanama tespit edildi. 28 yaşındaki oyuncunu 30. hafta karşılaşması olan Trabzonspor müsabakasında oynamaması bekleniyor. Serdar Aziz de son dakika haberi sonrası sarı lacivertlilerdeki sakatlar listesine dahil olan son isim oldu.

Milli futbolcunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

MOSES'IN OYNAMASI DA BEKLENMİYOR

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den Moses açıklaması da gelmişti. Galatasaray maçında sakatlık geçiren Victor Moses'in kasık bölgesinde kısmi yırtık tespit edildiği sahalardan 2 hafta uzak kalacağı kaydedilmişti.

Sarı lacivertlilerin ligdeki 10 maçında forma giyen Moses 2 gol atma başarısı göstermişti. Alanyaspor maçının yanı sıra Trabzonspor karşılaşmasında da oynaması zor görünüyor.

TRABZONSPOR MAÇINDA 5 EKSİK!

Öte yandan Serdar Aziz'in yanı sıra kart cezalıları olan Mehmet Ekici, Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı ile sakatlığı süren Moses da Trabzonspor maçında oynayamayacak.