Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'ya transfer çalımı! Pesic Fenerbahçe'ye yakın

Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'ya transfer çalımı! Pesic Fenerbahçe'ye yakın
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün forvet oyuncusu Aleksandar Pesic, Hull City’nin kendisine yapmış olduğu teklifi reddetti. Pesic, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İngiltere''nin Championship ekiplerinden Hull City takımından transfer teklifi alan Fatih Karagümrük''ün golcüsü Aleksandar Pesic, sosyal medyadan flaş bir paylaşımda bulundu. Pesic, teklifi için Acun Ilıcalı''ya teşekkür etti ve İstanbul''da kalacağını ifade etti.

Aleksandar Pesic, "Acun Ilıcalı Bey''e gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum. Ailemle konuştuktan sonra İstanbul''da kalmaya karar verdim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan A Spor''un haberine göre; Fenerbahçe, Pesic için Karagümrük''e resmi transfer teklifinde bulundu. Pesic''in Sarı Lacivertlilere transferine sıcak baktığı aktarıldı.

Yaz transfer döneminde bonservisi elinde olan ve Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük''le anlaşan Pesic, santforun vazgeçilmez ismi oldu. 29 yaşındaki oyuncu, İstanbul kulübüyle çıktığı 21 maçta 12 gol attı ve 2 asist üretti.

 

İlgili Haberler