Fenerbahçe evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak

Fenerbahçe evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak
Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Saat 16.00'da başlayacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

Fenerbahçe, ligde bugün Kasımpaşa''yı ağırlayacak. Ülker Stadı''nda saat 16.00''da başlayacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı yayımlanacak.

Ligde geride kalan 7 haftada birer mağlubiyet ve beraberlik yaşayan Fenerbahçe, 5 kez ise sahadan galip ayrılmayı bilmişti. Topladığı 16 puanla haftaya lider giren sarı-lacivertliler, milli arayı lider geçmenin hesaplarını yapıyor.

Geride kalan 7 haftada 1 galibiyeti, 3''er yenilgi ve beraberliği bulunan Kasımpaşa ise 6 puanla ligin 16. sırasında yer alıyor.

MUHTEMEL 11''LER:

Fenerbahçe: Altay, Novak, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Luiz Gustavo, Mert Hakan, Ferdi, Valencia, Rossi, Berisha.

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Donk, Tarkan, Eren, Sadiku, Travnik, Hajradinovic, Yusuf, Eysseric, Umut Bozok

KANARYA''DA 4 EKSİK VAR

Sarı-lacivertlilerde sakatlıklarını atlatan ancak henüz takımla çalışmayan Jose Sosa ve İrfan Can Kahveci ile bireysel çalışmalara başlayan Marcel Tisserand''ın yanı sıra gribal enfeksiyonu bulunan Mesut Özil''in Kasımpaşa karşısında oynaması beklenmiyor.

KASIMPAŞA''DA 2 EKSİK 1 ŞÜPHELİ

Kasımpaşa''da sakatlıkları bulunan Kevin Varga ve Mortadha Ben Ouanes''in bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Jeffrey Bruma''nın durumu ise maç saatinde belli olacak.