Fenerbahçeli oyuncu son 10 yılın en iyi takımına seçildi!

Fenerbahçeli oyuncu son 10 yılın en iyi takımına seçildi!
Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Bogdan Bogdanovic'e Euroleague'den büyük onur. Kariyerini NBA takımlarından Sacramento Kings'te sürdüren Sırp basketbolcu, EuroLeague'de 2010-2020 tarih aralığının en iyi takımına seçildi. Sarı-lacivertli ekip, 27 yaşındaki Bogdanovic için Twitter hesabından bir tebrik mesajı yayımladı.

Euroleague, 3 sezon Fenerbahçe Beko'da forma giyen ve şu an NBA'de Sacramento Kings formsını terletene Bogdan Bogdanovic'i en iyiler arasına seçti. Sırp basketbolcu, 2010-2020 arasındaki 10 yıllık dönemde forma giyen basketbolcular arasında seçilen en iyi takımda yer aldı.

Sarı-lacivertli formayla bir Euroleague şampiyonluğu yaşayan ve 1 kez de kupayı finalde kaybeden 27 yaşındaki şutör guard, Euroleague tarafından ödüllendirilirken, Fenerbahçe'den de tebrik mesajı geldi.

Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım şöyle:
"Fenerbahçe formasını üç sezon boyunca giyen ve takımımızın bu süreçte elde ettiği tarihi başarılarda önemli pay sahibi olan Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de 2010-2020 tarih aralığının en iyi takımına seçildi! Congratulations