Fenerbahçeli Sinan Gümüş'ten eski Galatasaraylı Podolski'ye cevap

Fenerbahçeli Sinan Gümüş'ten eski Galatasaraylı Podolski'ye cevap
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Sinan Gümüş, Topuk Yaylası'nda yaptığı açıklamada, Lukas Podolski'nin, "Ben Sinan Gümüş'ün yerinde olsaydım Fenerbahçe'ye gitmezdim" sözlerine yanıt verdi. 26 yaşındaki forvet, "Her oyuncunun düşünce tarzı farklıdır. O yüzden saygı duyuyorum. Ben kendi adıma konuşursam bu kararımın yüzde 100 arkasında duruyorum. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum" dedi.

Fenerbahçe, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin yeni transferinden Sinan Gümüş, kampta gazetecilerin sorularını yanıtladı, açıklamalarda bulundu.

sinan-gumusten-podolskiye-cevap-dogru-bir-tercih-yaptigimi-dusunuyorum-1296-dhaphoto13.jpg

Gümüş, "Tam 1 hafta önce imzalar atıldı. Çok mutlu ve gururluyum. Tabii ki böyle büyük bir camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Hep dört gözle bekliyordum. Kamp süreciyle ilgili olarak da; 5 gün önce katıldım. Çok güzel geçiyor. Ortam çok güzel. İdmanlar ağır ve yoğun geçiyor. Tabii ki geç geldiğim için farklı idmanlar yapmam gerekiyor. Sezonun başlamasını bekliyorum" diye konuştu.

PODOLSKİ'YE CEVAP VERDİ

Galatasaray ve Fraport TAV Antalyaspor'da birlikte forma giydiği Alman golcü Lukas Podolski'nin, "Ben Sinan Gümüş'ün yerinde olsam Fenerbahçe'ye gitmezdim" sözlerine de cevap veren Sinan Gümüş, "Açıkcası Lukas'ın söylediklerini ben de internetten okudum. Her oyuncunun düşünce tarzı farklıdır. O yüzden saygı duyuyorum. Ben kendi adıma konuşursam bu kararımın yüzde 100 arkasında duruyorum. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

DHA

 

İlgili Haberler