Fenerbahçeli taraftarlar A Spor'u boykot ediyor!

Fenerbahçeli taraftarlar A Spor'u boykot ediyor!
Sarı-Lacivertli taraftarlar, "A Spor'un Fenerbahçe'yi hedef aldığını" savunarak boykot kararı aldı ve attıkları tepki tweetleri ile #ASporBoykot hashtag'ini Türkiye gündemine soktu.

Fenerbahçeli taraftarlarla  A Spor arasındaki gerginlik büyüyor.

Daha önce başkan Ali Koç ve ikinci Başkan Semih Özsoy, A Spor'un yaptığı yayınlarla ilgili tepkilerini beyan eden açıklamalarda bulunmuştu. 

Özsoy, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada "A Spor'da bazı yorumcular 'Bize muhtaçlar, doğruları sadece biz söylüyoruz' demişler. Onlara 'Hadi oradan' diyorum. Hadlerini bilsinler, maaş aldıkları kişilerin söylediklerini tekrar etsinler" demişti. 

A Haber'in geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir kısa belgeselde, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef alarak faiz lobisi ithamında bulunması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda Kırklarelispor'la oynanan müsabakada tribünler, A Spor muhabirlerini protesto ederek "A Spor dışarı" şeklinde tezahüratta bulunmuştu. 

Daha sonra uzun süredir tepki gösterdikleri A Spor'la ilgili boykot kararı alan Sarı-Lacivertli taraftarlar, Twitter'da da çalışma başlattı.

Konuya ilişkin hashtag çalışması yapan Fenerbahçeliler, #ASporBoykot hashtag'ini ikinci sıradan Türkiye gündemine soktu.

Sarı-Lacivertli taraftarların attığı tweetlerden bazıları şöyle:

84062221-124795965557617-7462583042045902848-n.jpg

1-005.PNG2-005.PNG3-002.PNG4-002.PNG5.PNG