Fenerbahçe'nin konuğu Frey ve Samatta'lı Antwerp

Fenerbahçe'nin konuğu Frey ve Samatta'lı Antwerp
UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3.hafta maçında Fenerbahçe ile Belçika temsilcisi Royal Antwerp karşı karşıya gelecek. Saat 19.45'te başlayacak mücadele EXXEN'den naklen yayımlanacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında Royal Antwerp''i konuk edecek. Ülker Stadı''nda oynanacak karşılaşmayı Rus hakem Sergei Ivanov yönetecek. Karşılaşma saat 19.45''te başlayacak.

Grupta birer beraberlik ve mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe, bir puanla 3. sırada yer alıyor. İlk maçında Almanya ekibi Eintracht Frankfurt ile deplasmanda 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, ikinci haftada ise konuk ettiği Yunanistan temsilcisi Olympiakos''a 3-0 yenildi.

Gruptaki ilk 2 maçında sırasıyla Olympiakos''a 2-1, Eintracht Frankfurt''a ise 1-0 mağlup olan dördüncü ve son sıradaki Royal Antwerp ise henüz puan elde edemedi.

FENERBAHÇE – ANTWERP MUHTEMEL 11’LER:

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Min-jae Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Sosa, Gustavo, Ferdi, Mesut, Valencia, Rossi

Royal Antwerp: Butez, Almeida, Dessoleil, Laet, Verstraete, Yusuf, Benson, Fischer, Balikwisha, Frey

EKSİKLER:

Fenerbahçe''de sakatlığı bulunan Serdar Aziz, Royal Antwerp maçında görev yapamayacak. Serdar''ın yanı sıra UEFA''ya bildirilen kadroda yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da forma giyemeyecek.

Belçika ekibinde ise Radja Nainggolan ile Faris Haroun''un sakatlıkları sürüyor. Aurelio Buta''nın durumu ise belirsiz.