Fenerbahçe’ye evinde soğuk duş

Fenerbahçe’ye evinde soğuk duş
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. Adana Demirspor'u konuk etti. Mücadele, Adana Demirspor'un 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Süper Lig''in 20. haftasında sahasında Adana Demirspor''u konuk eden Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe''nin golünü penaltıdan Valencia atarken Adana Demirspor''un gollerini Gökhan İnler ve Belhanda attı.

CANLI SKOR: FENERBAHÇE 1-2 ADANA DEMİRSPOR

CANLI MAÇ ANLATIMI

90'' Hakem Halil Umut Meler''in düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. Adana Demirspor, Fenerbahçe''yi deplasmanda 2-1 mağlup ediyor. Adana Demirspor bu sonuçla ligde puanını 33''e yükseltirken, Fenerbahçe ise 32 puanda kalıyor.

86'' Adana Demirspor''da beşinci ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Kaan Kanak oyundan çıkarken, Tarık Çamdal yerine giren isim oluyor.

83'' Fenerbahçe''de dördüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Filip Novak oyundan çıkarken, Diego Rossi yerine giren isim oluyor. Aynı dakikada Fenerbahçe''de beşinci ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Miha Zajc oyundan çıkarken, Max Meyer yerine giren isim oluyor.

73'' Sol taraftan kullanılan kornerde Jose Sosa''nın ortasında Samet Akaydin kafa vuruşu ile topu uzaklaştırıyor.

72'' Mert Hakan Yandaş''ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte Serdar Dursun''un kafa vuruşu Adana Demirspor savunmasına çarpıp kornere gidiyor.

66'' Adana Demirspor''da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Younes Belhanda oyundan çıkarken, Babajide Akintola yerine giren isim oluyor. Aynı dakikada Adana Demirspor''da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Matias Vargas oyundan çıkarken, Birkir Bjarnason yerine giren isim oluyor.

60'' Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini Fenerbahçe gerçekleştiriyor. Dimitris Pelkas oyundan çıkarken, Mesut Özil yerine giren isim oluyor. Aynı dakikada Fenerbahçe''de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. İrfan Can Kahveci oyundan çıkarken, Serdar Dursun yerine giren isim oluyor.

47'' Golden sonra çıkan tartışma sonrası Mert Hakan Yandaş ile Younes Belhanda hakem Halil Umut Meler tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

46'' GOOLL!! Adana Demirspor Younes Belhanda''nın attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.

40'' Benjamin Stambouli, İrfan Can Kahveci''ye yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart görüyor ve gelecek maç cezalı duruma düşüyor.

34'' GOOLL!! Adana Demirspor Gökhan İnler''in attığı gol ile 1-1 lik beraberliği yakalıyor. Golde asisti yapan isim Yunus Akgün oluyor.

29'' GOOLL!! Fenerbahçe Enner Valencia''nın penaltıdan attığı gol ile Adana Demirspor karşısında 1-0 öne geçiyor.

22'' İrfan Can Kahveci''nin ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda Benjamin Stambouli''ye çarpan top kalenin üstünden dışarı çıkıp kornere gidiyor.

16'' Kaan Kanak''ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Kim Min-Jae topu uzaklaştırmayı başarıyor.

15'' Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Jose Sosa''nın ceza alanına gönderdiği ortasında Filip Novak''ın kafa vuruşunda top yandan auta gidiyor.

13'' Fenerbahçe İrfan Can Kahveci ve Enner Valencia ile gole çok yaklaşıyor. İrfan Can Kahveci''nin ceza sahası yayıonda sol ayağıyla yerden yaptığı sert vuruş kaleci Arijanet Muric''in müdahalesi sonrası yan direkten dönüyor.

9'' Yunus Akgün''ün pasında topla buluşan Younes Belhanda''nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte Matias Vargas''ın yarım vole vuruşunda kaleci Berke Özertopu çelip iki hamlede sahip olmayı başarıyor.

7'' Enner Valencia''nın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında kaleci Arijanet Muric topa sahip olmayı başarıyor.

1’ Hakem Halil Umut Meler''ın düdüğüyle karşılaşma ev sahibi Fenerbahçe''nin vuruşuyla başlıyor.

İLK 11''LER:

Fenerbahçe: Berke, Ferdi, Kim, Szalai, Novak, Sosa, Zajc, Samuel, Mesut, Pelkas, Valencia
Adana Demirspor: Muriç, Svensson, Tayyip, Samet, Kaan, Stambouli, Belhanda, Castro, Yunus, Vargas, Assombalonga

FENERBAHÇE''DE 5 EKSİK

Fenerbahçe, dün yapılan son antrenmanın ardından Adana Demir maçı için kampa girdi. Kamp kadrosunda 5 isim yer almadı. Luiz Gustavo, Altay Bayındır ve Mergim Berisha sakatlıklarını atlatmış olmalarına rağmen henüz hazır değiller. Nazım Sangare ve Miguel Crespo ise ağrıları nedeniyle dünkü idmanı tamamlayamadı. Bu nedenle iki futbolcu da kadrodan çıkartıldı.

ADANA DEMİRSPOR''DA EN ÖNEMLİ EKSİK MARİO BALOTELLİ

Son haftaların formda takımı Adana Demirspor, Kadıköy deplasmanına 3 eksikle çıkacak. Fildişi Sahili Milli Takımı ile Afrika Kupası''nda bulunan Simon Deli ile sakatlığı bulunan Khadim Rassoul maç kadrosunda olmayacak. En önemli eksik ise Mario Balotelli. Çıktığı 20 maçta 8 gol, 4 asistle skor katkısı sağlayan yıldız forvet, koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle forma giyemeyecek.

NOVAK, SERDAR, SZALAİ VE İRFAN CAN SINIRDA

Fenerbahçe''de kart sınırında olan Filip Novak, Serdar Aziz, Attila Szalai ve İrfan Can Kahveci kart görmeleri halinde Antalya deplasmanında cezalı olacak.

SÜPER LİG''DE 36. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Süper Lig''de 36. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde daha önce oynanan 35 karşılaşmada Fenerbahçe 21, Adana Demirspor''un 4 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 10 maçta ise eşitliği bozamadı.

İlgili Haberler