FETÖ’ye methiyeler düzen başdanışman Oktay Saral emekli amiralleri ve İmamoğlu’nu hedef aldı

FETÖ’ye methiyeler düzen başdanışman Oktay Saral emekli amiralleri ve İmamoğlu’nu hedef aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kanal İstanbul'a karşı çıkanları hedef aldı. Saral, yaptığı açıklamada FETÖ lideri Fethullah Gülen’e “şeytan” dedi ancak, hala silmediği eski paylaşımında Gülen'e "muhterem Hocaefendi" diyerek methiyeler düzdüğü ortaya çıktı.

Türkiye’nin gündemine, 104 emekli amiralin açıklamasıyla birlikte Montrö Sözleşmesi ve Kanal İstanbul tartışması oturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul’la ilgili “İsteseniz de istemeseniz de yapacağız. Kanal İstanbul’un temelini yazın atacağız” açıklaması tartışmaları alevlendirmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise “İstanbul''da ne yazık ki büyük bir ihanet projesiyle alakalı ısrara devam ediliyor. Gayrı milli bir projedir. Bir beton kanalıdır. Başka hiçbir şey ifade etmemektedir. Bu gayri milli projenin yapılmaması için de sonuna kadar mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu.

BAŞDANIŞMAN İMAMOĞLU’NU HEDEF ALDI: YEMEZLER YEDİRİRLER

Odatv''nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral, sosyal medya hesabından İmamoğlu’nu hedef aldı.

Saral, şu ifadeleri kullandı:

“Ömrü hayatını ‘tevazuu’ numarasıyla geçiren ve aslında kibrin, kendini beğenmişliğin en üst perdesini yaşayan Zat-ı İmamoğlu; herhalde vazifenin belediyeyi yönetmek olduğunu unutmuşsun, kendini ‘Kâinat İMAM''ı’ görüyorsun ve milletimize ayar vermeye çalışıyorsun? Yemezler, yedirirler.!

Sen (İmamoğlu) kimsin ki nasıl bir cür''et ki ‘Kanal İstanbul’ projesi yatırımcılarına tehdit dilini kullanıyorsun? Sen, maske takarak milletin suretine kendini sokmuş ve aslında üç koyunu dahi idare edemeyecek kadar yeteneksiz ve ne yaptığını bilmez kibir abidesi bir zavallısın..!”

BUGÜN “ŞEYTAN” DÜN “MUHTEREM HOCAEFENDİ”

Saral, bugün yaptığı açıklamada FETÖ lideri Fethullah Gülen’e “şeytan” dedi.

Ama işte arşiv unutmuyor...

Oktay Saral, 2 Aralık 2013''de yaptığı ve hala sayfasında duran paylaşımda FETÖ lideri için "Muhterem Hocaefendi" ifadelerini kullanmıştı.

Saral, şunları kaydetmişti:

"Muhterem Hocaefendiyi Türkiye Cumhuriyeti Başbakanının ülkeye davet ettiği bir Türkiye size ve bize yetmiyor mu a güzel kardeşlerim."

“İHANET KOROSUNA DÖNÜŞTÜRÜLME GAYRETİDİR”

Attığı tweetlerin üzerine Oktay Saral bir de yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında, 104 emekli amiralin duyurusuna da değinen Saral, şunları kaydetti:

“Emekli maaşını Türkiye Cumhuriyet Devleti''nden alırken; neye ve kime emek ve hizmet verdikleri belli olmayıp yabancı radarlardan sinyal aldıktan sonra ''Montrö'' sloganıyla uygun adım bildiri kararıyla arzı endam eden 104 sözde Emekli Amiral''in ardından ''Kanal İstanbul'' çığırtkanlığı ile sahne alan Ekrem İmamoğlu''nun tehditkar üslubu yabancı bir solonun işbirlikçileri ağzıyla bir ihanet korosuna dönüştürülme gayretidir. Ağır bedeller ödeneceğini ifade eden İmamoğlu ve ona ses verenler bilsin ki biz, ''Kendinin efendisi bir millet ve milletin ta kendisi bir siyaset'' davası için bakanlarımızı urgana Başbakanımızı (Adnan Menderes) idam sehpasına verdik.

Daha dün 15 Temmuz''da Pensilvanya''dan gelen O Şeytan''ın sesini bu topraklarda bir ihanet korosuna dönüştürmek isteyenlere karşı ödediğimiz bedel bütün tazeliği ile hafızalardadır.

Biz bu topraklarda maziden atiye yankılanacak olan haysiyetli siyaset nidasının gür sesli assolisti Recep Tayyip Erdoğan solosunu milli bir koroya dönüştürme azmindeyiz.

Bu noktada bedel ödemeye hazırız, beden ödetmek isteyen meydana çıksın!”

 

İlgili Haberler