Fikret Orman 'karşılıksız çek' iddialarını yanıtladı

Fikret Orman 'karşılıksız çek' iddialarını yanıtladı
Alanyaspor'un "Beşiktaş'ın Vagner Love'un transferi için verdiği çek karşılıksız çıktı" iddialarına cevap veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Herhalde kızgınlıkla yapılan bir şeydi. Ayıptır. Beşiktaş ödemesini her zaman yapar" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor ile yaşanan Vagner Love krizi ile ilgili konuşan Orman, "Vagner Love'ın belirli ödemeleri vardı, onları da yaptık. Herhalde kızgınlıkla yapılan bir şeydi. Ben açıkçası ayıpsadım. Değerli dostlarımıza hiç yakışmadı. Ayıp yani. Bir anlık kızgınlıkla yapıldığını düşünüyorum. Beşiktaş, ödemesini her zaman yapar. Anadolu takımlarından bir sürü alacaklarımız var. Bir kere bile çıkıp açıklama yapmadık. Çarşamba olan şeyi Perşembe basına servis etmek hoş değil. Kırıldığımı ifade edeyim" dedi.

ALANYASPOR 'KARŞILIKSIZ ÇEK' İDDİASINDA BULUNMUŞTU

Alanyaspor'un resmi sosyal medya hesabından Vagner Love transferi ile ilgili yapılan açıklamada, "Kamuoyuna Duyuru; Kulübümüz, futbolcu Vagner Silva De Souza’nın satışından kaynaklı geciken ödemelerin ikinci kez yapılandırılmasına rağmen, düzenlenen çekin de karşılıksız çıkması nedeniyle Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. hakkında hukuki işlem başlatmıştır." ifadeleri kullanılmıştı.

1-20181105190200.jpg