Fileler golle cüzdanlar parayla dolacak. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı

Fileler golle cüzdanlar parayla dolacak. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı
Kupa maçları bitti tekrar lige dönüş yaptık. Yorgunluk belirtileri, takımlarının değişmez oyunları arasında üst seviyeye çıktı. 5 maçtaki toplam oran 45.80. Tahminlerinizi yaparken hava durumunu da değerlendirmenizi önereceğim. Beklenen kar yağışından dolayı Galatasaray-Kasımpaşa maçının gündüz oynanma ihtimali bile var.

Hepinize bol şanslar diliyorum. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Galatasaray-Kasımpaşa (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.10)

Galatasaray bu hafta sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Sarı-Kırmızılı takım için ilk yarıda maçı koparamazsa hüsran yaşıyor demiştim. Bu tahminim Fenerbahçe maçında gerçekleşmedi. O tahminimde de maçı Fatih Terim'in öğrencilerinin kazanacağını belirtmiştim. 

Galatasaray'ın Kasımpaşa maçında farka koşacağına inanıyorum. Sahasındaki 11 maçta 27 gol atıp kalesinde sadece 6 gol yiyen Galatasaray ilk dakikadan itibaren oyunu Kasımpaşa'nın yarı sahasına yıkacaktır. 11 dış saha maçında rakip fileleri 11 kez havalandıran kalesinde de 18 gole engel olamayan Kasımpaşa için çok zor bir karşılaşma olacak.

Cimbombom'un ara transferde renklerine bağladığı Mostafa Mohamed her hafta rakip fileleri havalandırıyor. Gollerine kafa golü de ekleyerek devam edeceğine düşünüyorum. Galatasaray'ın ilk yarıda istediği sonuca ulaşacağını tahmin ediyorum. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.10)

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe (Tahmin: Toplam gol  3.5 üstü. Oran: 2.05)

Fatih Karagümrük ilk yılında Süper Lige damgasını vuran takımların başında geliyor. Çok iyi trasferlere imza attı. Takım kontraatak futbolunu çok iyi oynuyor. Sahasındaki 11 maçta 22 gol atıp, kalesinde 12 gol gördü.

Rakip Fenerbahçe ise 11 deplasman maçında 24 gol atıp 10 gol yedi. Bu maçta filelerin defalarca havalanacağına inanıyorum. Kupaya veda eden Fenerbahçe'nin tek bir amacı kaldı o da Süper Lig şampiyonluğu. Onun için bu maçta varını yoğunu ortaya koyacaktır. Kanarya'nın en büyük sorunu ise defans. İnanın Karagümrük'ün ileri uç oyuncularına nasıl önlem alacağını ben de merak ediyorum. Bu maçta en az 4 gol atılacağını düşünüyorum. (Tahmin: toplam gol  3.5 üstü. Oran: 2.05)

Barcelona-Alaves (Tahmin: Toplam gol  3.5 üstü. Oran: 1.90)

Lider  Atl. Madrid'in 8 puan gerisinde bulunan Barcelona sahasında Alaves'i konuk edecek. Barcelona'nın artık puan kaybına tahammülü yok. Her maçı final havasında oynayacaklar. Sahasındaki 10 maçın 6'sını kazanıp, 1'ini kaybeden Barcelona bu hafta gol oyup yağar.

Rakip Alaves ise 10 dış saha maçının 5'ini kaybetti. Bu maçlarda 9 gol atıp 14 gol yedi. Bu istatistik bile ne kadar iyi defans yaptıklarının göstergesi. Ama ben bu istatistiğin bu maçta yıkılacağını düşünüyorum. 90 dakika sonucunda en az 4 gol atılacağını düşünüyorum. (Tahmin: Toplam gol  3.5 üstü. Oran: 1.90)

Levante-Osasuna (Tahmin 1. Oran: 2.00)

Levante sahasında oynadığı 10 maçın sadece 1'ini kaybetti, 4'ünü kazandı. Rakip Osasuna ise 11 maçın 6'sını kaybedip, 1'inden 3 puan alabildi. Bu maçta Osasuna'nın 3 puana rakibine oranla daha çok ihtiyacı var. Ama ben 3 puana yakın olan tarafın Levante olacağını düşünüyorum. (Tahmin 1. Oran: 2.00)

Getafe-Real Sociedad (Tahmin 1. Oran: 2.80)

Getafe 11 iç saha maçının 3'ünü berabere bitirip,4'ünü kazandı. Real Sociedad 11 dış saha maçının 5'ini kazanıp, 3'ünü berabere bitirdi. Denk kuvvetlerin karşılaşmasında beraberlik ilk tercihidir.  (Tahmin 1. Oran: 2.80)

Toplam oran 45.80. Oranlar değişiklik gösterebilir. Hepinize bol şanslar.