Fubolun Poseidonu Cevat Kol yazdı. Trabzonspor'un bilet kurnazlığı. Bilet fiyatlarını belirleyenler sert çıktı

Fubolun Poseidonu Cevat Kol yazdı. Trabzonspor'un bilet kurnazlığı. Bilet fiyatlarını belirleyenler sert çıktı
Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor yönetiminin açıkladığı bilet fiyatları sporseverlerde şok etkisi yarattı.

Ülkedeki zamlara ayak uydurmuş olmalılar ki rakamlar dudak uçuklatacak türden. Göztepe maçında 50 TL olan olan kale arkası bileti 350 TL oldu. Yüzde 700 zam. 125 TL olan bilet 650 TL’ye, 150 TL olan bilet ise 750 TL’ye çıkarıldı. Türkiye’de her alanda zam var, enflasyon yüksek anladık.

Anladık da, bu neyin nesi!

Maçın petrolün varil fiyatıyla ile ilgisi yok..

Ukrayna-Rusya savaşı ne alaka!

Dış güçlerle bağlantımız yok. Akyazı’daki kayalıkların bitiminde, deniz dolgusunda oynanacak “gazozuna!” bir maç. Trabzonspor lider, matematiksel garantili şampiyonluk için gün sayıyor.. Beşiktaş lige havlu atmış.

Peki bilet ücretlerine bu zamlar niye?

Yağmurda, soğukta, karda kışta takımını destekleyen taraftarı cezalandırmak için mi?

Kötü günde, vefalı günde yanında olan o insanlara “siz gelmeyin parası olan gelsin” demek midir?

Bu ne demektir biliyor musunuz; Kale arkası kombinesini sezon başında 300 TL ye alana “350 TL’ye sat” demektir. “900 TL’ye sezonluk aldığın kombine biletinin koltuğunu bir maçlığına 1000 TL’ye sat sen de yolunu bul!”demektir..

Bu aklı bu yönetime kim verdi?

Fırsatçılık niye?

Karaborsacılık niye?

Amaç kulübe katkı sağlamak ise verirsiniz İban numarası durumu müsait olan yatırır parasını..

Sakın şunları söylemeyin: Kulüp şampiyonluğa oynuyor, destek lazım. O yazan çizenlerin locası var. Onlar başkalarına ait localarına sinek kuşlarıdır. Her maça bedava gidiyorlar. Kulübün üzerindeki parazitlerdir. Tuzu kurulardır!” Madem öyle onlara önlem alın!

Başkan Ahmet Ağaoğlu göreve geldiği ilk dönem SMS kampanyası açtı. Toplanan para 4 milyon oldu. 1.5 milyonunu Mardinli iş insanı yatırdı. 2.5 milyon para toplandı. Peki şimdi sormak lazım. O Trabzonspor severler neredeydi?

İyi gün dostları!

O taraftar simit satıp denkleştirdiği bilet parası ile maça geliyordu.

Ya şimdi?

Yönetim kurnazlık edip karagün dostu taraftarını stadyumun dışına attı. Bu tam bir şark kurnazlığı. Pandemi kalktı . Aşı sorunu yok. Trabzon’un içindeki taraftara da ihtiyaç yok. İl dışından, ülke dışından herkes maça gelebilir. Çocuklarını bile getirebilir. Kulüp de onların parasını alır. Trabzon’daki babalar çocuklarına şampiyon takımı izlettiremeyecek mi? 4 kişilik bir aile maça gitse en düşük bilet ücreti 1400 TL ödeyecek. Yer kale arkası. Batı tribününde izlerse 3 bin TL ödeyecek. Bu parayı bu şehirde kaç kişi verebilir.?

Trabzon dışında yaşayıp Trabzonspor’un adı ile altında son model otomobil binenlerin geçmişini çok iyi bilirim. Üye aidatını yatıracak paraları yoktu. Bu şehir fırsatçıları asla affetmez.

Yazımı teknik direktör Abdullah Avcı’nın sözleri ile bitiriyorum. “ Sezon balından veri yanımızda olan gerçek taraftarlarımızı tribüne bekliyorum. Onlarla birlikte savunma yapıp hücuma kalkmak istiyoruz. Futbolu birlikte oynamak istiyoruz.”

İyi de nasıl gelecekler?

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu!

İlgili Haberler