Flaş… Flaş.. AKP Genel Merkezi önündeki gazilere polis müdahalesi: 2 yaralı

Flaş… Flaş.. AKP Genel Merkezi önündeki gazilere polis müdahalesi: 2 yaralı
AKP Genel Merkezi önünde toplanan 15 Temmuz gazilerinden 2’sinin polisin müdahalesi sırasında yaralandığı öğrenildi.

15 Temmuz gazileri için harcanan paraların, nerelere harcandığını öğrenmek için AKP Genel merkezinin önüne giden 15 Temmuz gazileri, polis müdahalesi ile dağıtılıyor.

Polis müdahalesi sırasında yaralanan 2 gazinin, Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Yaralıların durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. 

BAKAN İLE GÖRÜŞÜYORLAR

AKP Genel Merkezi önünde toplanan 15 Temmuz gazilerinden, 6'sının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğü belirtildi. 

03a014b3-ca2a-4177-b530-d3c9d5349734.jpg
Öte yandan, polis müdahalesi sırasında herhangi bir gözaltı olmadığı kaydedildi. 

BİR GAZİNİN İSYANI

Bir gazi, "Benim her tarafım delik deşik, platinlerle yaşıyorum. Ben dağlarda teröristlerle çatıştım. 30 sene polislik yaptım. Şuradaki tanka bindin, tanka... Külliyeden haini attım, komutanı attım" ifadelerini kullandı.

Görüntüleri çeken bir vatandaş ise "Bu gazilerimiz 15 Temmuz gecesi başuna canlarını ortaya koymuş. Neyse dilim varmıyor. Allah'ından bulsunlar inşallah" dedi.

15 Temmuz Gazisi Ufuk Yegin, geçtiğimiz gün katıldığı televizyon programında, "Biz bizler için toplanan milyonların, 309 milyon ana parası olan miktarın kesinlikle bir vakfa yani kurulan şehit yakınları ve gaziler dayanışma vakfına aktarılmasına karşı çıkmıştık zamanında. Çünkü halk o paraları onlara o paranın içinden 10 milyon lira kurulum gideri harcansın diye vermedi" ifadelerini kullanmıştı.